Το Εποπτικό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης

23/04/2009

Ενημερώθηκε: 20/01/2014, 14:19

Άκουσε το άρθρο


Ρεπορτάζ;esos.gr

Tοποθετήθηκαν από το υπ. Παιδείας τα μέλη του Εποπτικού Συμβουλίου Δευτεροβάθμιας Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης, η σύνθεση του οποίου έχει ως εξής:

1. Σεβ. Μητροπολίτης Φθιώτιδος Νικόλαος, ως πρόεδρος, με αναπληρωτή του τον Σεβ. Μητροπολίτη Χαλκίδος Χρυσόστομο.

2. Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος, με αναπληρωτή του τον Σεβ. Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου Αμφιλόχιο.

3. Καραγεωργούδης Εμμανουήλ του Δημητρίου, Αναπληρωτής Καθηγητής του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, με αναπληρωτή του,τον Καραγιάννη Χρήστο του Γεωργίου, Λέκτορα του τμήματος Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

4. Κατωπόδης Απόστολος του Παναγιώτη, Σχολικός Σύμβουλος Θεολόγων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας, με αναπληρωτή του τον Φήμη Παύλο του Αποστόλου, Σχολικό Σύμβουλο Θεολόγων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας.

5. Πατρώνος Γεώργιος του Πέτρου, Ομότιμος καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, μέλος της Συνοδικής Επιτροπής Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του Εφημεριακού Κλήρου, με αναπληρωτή του τον Ξεξάκη Νικόλαο του Γεωργίου, Καθηγητή της Θεολογικής

Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

6. Βαμβακόπουλος Ειρηναίος του Νικολάου, Δ/ντής του Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης, με αναπληρωτή του τον Μίχα Δημήτριο του Σωτηρίου, αναπληρωτή Διευθυντή του Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου της Ριζαρείου Σχολής.

7. Γιαννακούρης Βασίλειος του Δημητρίου, αναπληρωτής Διευθυντής της Δ/νσης Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης του ΥΠΕΠΘ.

8. Κυριαζής Δημήτριος του Παναγιώτη, εκπαιδευτικός κλ.ΠΕ3−Μαθηματικών, του 3ου Εσπρινού ΕΠ.ΠΑ.Λ Αγ. Αναργύρων, με αναπληρώτρια του την Δημάκου Γεωργία του Ιωάννη, υπάλληλο της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης, ως εκπρόσωπος της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης.

9. Ζλατίντσης Παναγιώτης του Αθανασίου, Προϊστάμενος του Τμήματος Σπουδαστικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Κατάρτισης του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, με αναπληρωτή του τον Ρούσκα Αθανάσιο του Παύλου, Προϊστάμενο του Τμήματος Πιστοποίησης του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, ως εκπρόσωπος του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ