ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Δέκα χιλιάδες φοιτητές θα μετακινηθούν και θα επιδοτηθούν όσοι πληρούν τα κριτήρια

Δημοσίευση: 09/02/2013
Σύμφωνα με μελέτη του υπουργείου Παιδείας εκτιμάται ότι με το ΣΧΕΔΙΟ ΑΘΗΝΑ θα μετακινηθούν από πόλη σε πόλη υποχρεωτικά  περίπου 10.000 φοιτητές-τριες Πανεπιστημίων και ΤΕΙ .
Το υπουργείο Παιδείας βρίσκεται στο στάδιο επεξεργασίας των οικονομικών στοιχείων σχετικά με το ύψος της επιδότησης των φοιτητών που θα μετακινηθούν , καθώς και τα κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια που θα  τεθούν .
Αν λάβουμε υπόψη τις διαβεβαιώσεις του υπουργού Παιδείας ότι οι οικογένειες των φοιτητών που θα μετακινηθούν δεν θα επιβαρυνθούν οικονομικά , τότε θα πρέπει η κυβέρνηση να εξασφαλίσει ένα σεβαστό ποσό.
Πάντως ο υπουργός Παιδείας  δεν έχει κάνει καμία ανακοίνωση για το ύψος  της επιδότησης και για τα κριτήρια, ούτε υπάρχουν σχετικές πληροφορίες από τις αρμόδιες υπηρεσίες  του υπουργείου Παιδείας.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.