ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Δεν είναι ΔΕ αλλά ούτε και ΤΕ οι απόφοιτοι της Σχολής Αστυφυλάκων της Αστυνομικής Ακαδημίας!

Δημοσίευση: 10/01/2013
Σύμφωνα με έγγραφο που φέρει την υπογραφή του υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Δένδια:
-Οι αποφοιτήσαντες από την παραγωγική Σχολή αστυφυλάκων δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ως Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ), καθώς δεν έχουν αποφοιτήσει από ΤΕΙ.
-Παράλληλα όμως , δεν ευσταθεί ούτε ο χαρακτηρισμός τους ως Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ), καθώς κατ αυτόν τον τρόπο παραγνωρίζεται το γεγονός πως οι προαναφερόμενοι έχουν ευδοκίμως φοιτήσει στην Σχολή Αστυφυλάκων της Αστυνομικής Ακαδημίας , η οποία ανοίκει στην ανώτερη βαθμίδα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (άρθρο 41 παρ 4 του νόμου 1481/84, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 25 παρ 4 του νόμου 4058/12).
Μετά τα παραπάνω ο υπουργός  Δημόσιας Τάξης μας ενημερώνει ότι η Διεύθυνση Αστυνομικού Προσωπικού του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας , με το από 5-12-2012 ηλεκτρονικό έγγραφό της, ενημέρωσε την Υπηρεσία Απογραφής Δημοσίων Υπαλλήλων του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης με σκοπό τη διευθέτηση του ζητήματος.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ