Έως 15 Ιουνίου η αποστολή διδάκτρων στο Παρατηρητήριο Τιμών & Τιμοληψιών

06/06/2014

Άκουσε το άρθρο

Υπενθυμίζουμε ότι το αργότερο μέχρι τις 15 Ιουνίου 2014 είναι υποχρεωτικό βάση της Α.Δ. 4/2010 να αποστείλετε ηλεκτρονικά τον τιμοκατάλογο των παρεχόμενων εκπαιδευτικών υπηρεσιών σας για το επόμενο διδακτικό έτος στη Δ/νση Παρατηρητηρίου Τιμών και Τιμοληψιών του Υπ.Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας (ηλεκτρονική διεύθυνση: ftsirog@e-prices.gr). Η Α.Δ. 4/2010 και το υπόδειγμα φόρμας υποβολής τιμοκαταλόγων είναι αναρτημένα στο νέο ιστότοπο του Παρατηρητηρίου Τιμών www.e-prices.gr.
Τη φόρμα υποβολής την κατεβάζετε ως εξής:
    Μπαίνουμε στη σελίδα www.e-prices.gr.
    Αναζητούμε «Χρήσιμοι Σύνδεσμοι» και επιλέγουμε «Οδηγίες υποβολής διδάκτρων».
    Στις «Αγορανομικές Διατάξεις του 2010» ανοίγουμε τη «Φόρμα Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης» και τη μεταφορτώνουμε (download) στον υπολογιστή μας.
Παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε για την έγκαιρη αποστολή των διδάκτρων σας, αν δεν το έχετε ήδη κάνει. Οι παραβάτες τιμωρούνται με διοικητικό πρόστιμο δύο χιλιάδων ευρώ (2000,00€) και το πρόστιμο διπλασιάζεται σε περίπτωση υποτροπής. (ΦΕΚ 2044/Β/22-8-2013, Άρθρο 87)
Αθήνα, 14 Μαΐου 2014
Από τη Γραμματεία της Ο.Ε.Φ.Ε.

Για να δείτε το ΦΕΚ κάντε κλικ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ