ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Ηλεκτρονικό Βιβλιοπωλείο Σχολικών Βιβλίων

Δημοσίευση: 03/07/2012

 
Αρχικά θα παρέχεται η δυνατότητα της ηλεκτρονικής υποβολής των εγγραφών των ενδιαφερομένων βιβλιοπωλών, μέσω του «Ηλεκτρονικού Βιβλιοπωλείου Σχολικών Βιβλίων».
 
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν την εγγραφή τους στο «Ηλεκτρονικό Βιβλιοπωλείο Σχολικών Βιβλίων». Η ζητούμενη συμπλήρωση των στοιχείων τους πρέπει να συνοδεύεται από ταυτόχρονη ανάρτηση των σχετικών ζητούμενων δικαιολογητικών  (ΦΕΚ ίδρυσης για ΑΕ/ΕΠΕ, δήλωση έναρξης επαγγελματικής δραστηριότητας θεωρημένη από την εφορία  κλπ), ώστε να ακολουθήσει έλεγχος στοιχείων και πιστοποίηση  τους από το σύστημα του  «Ηλεκτρονικού Βιβλιοπωλείου Σχολικών Βιβλίων» .
 
Μετά τον έλεγχο και την πιστοποίησή τους, οι πιστοποιημένοι χρήστες του «Ηλεκτρονικού Βιβλιοπωλείου Σχολικών Βιβλίων» θα λάβουν σχετική ενημέρωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 
Άμεσα θα αναρτηθεί ο τιμοκατάλογος των σχολικών βιβλίων καθώς και η πολιτική πωλήσεων σχολικών βιβλίων σε ιδιώτες/βιβλιοπώλες της Διεύθυνσης  Εκδόσεων ΙΤΥΕ-ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ στο www.publications.cti.gr/e-shop.
 
Η υποβολή παραγγελιών αναμένεται να ξεκινήσει  από 20  Αυγούστου 2012.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ