ΙΣΟΤΙΜΙΕΣ

Δικαιολογητικά για Αναγνώριση Μεταπτυχιακών Τίτλων (Μεταπτυχιακών/Διδακτορικών) της αλλοδαπής

Δημοσίευση: 09/02/2014

Για να δείτε τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την  Αναγνώριση Μεταπτυχιακών Τίτλων (Μεταπτυχιακών/Διδακτορικών) της αλλοδαπής κάνετε κλικ εδώ
ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ
-Αναγνώριση Διδακτορικών από Βουλγαρία – Ρουμανία - Σερβία - Αλβανία Τα συμπληρωματικά δικαιολογητικά που απαιτούνται για την κρίση διδακτορικών τίτλων σπουδών από τη Ρουμανία τη Βουλγαρία και τη Σερβία διαμορφώνονται ως εξής:
    Βεβαίωση για την ημερομηνία εγγραφής στο ομοταγές ίδρυμα
    Βεβαίωση εξέτασης των μαθημάτων που απαιτούνται ως προϋπόθεση για την απόκτηση Διδακτορικής Διατριβής
    Η βαθμίδα που κατέχει ο κύριος επιβλέπων Της Διδακτορικής Διατριβής μέσα στο ίδρυμα.
    Αποδεικτικό επάρκειας γλώσσας εφόσον η παρουσίαση της Διδακτορικής Διατριβής έγινε στη Βουλγαρική (εκτός των περιπτώσεων που ο βασικός τίτλος σπουδών του αιτούντος έχει αποκτηθεί από ΑΕΙ της ίδιας χώρας). Εάν η διαδικασία εκπόνησης της Διατριβής έγινε σε άλλη γλώσσα απαιτείται αποδεικτικό επάρκειας της γλώσσας αυτής. Στην περίπτωση αυτή απαιτείται η υποβολή του κανονισμού του Ιδρύματος που προβλέπει αυτή τη διαδικασία.
    Βεβαίωση εκδοθείσα από το Ελληνικό Προξενείο στη Βουλγαρία από την οποία θα προκύπτουν οι αφίξεις στη Βουλγαρία και οι αναχωρήσεις για τις ημερομηνίες που διεξήχθησαν εξετάσεις μαθημάτων και η υποστήριξη της διατριβής από την εγγραφή στο πρόγραμμα έως την απονομή του Τίτλου.
    Το πρακτικό θετικής απόφασης περί απονομής του Τίτλου από την Επιτροπή του Ιδρύματος (επιβλέπων και κριτές).
Όλα τα ανωτέρω δικαιολογητικά πρέπει να κατατίθενται επίσημα θεωρημένα (αντίγραφα πιστοποιητικών από τα αρχεία του Ιδρύματος)
-Σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. του Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. για τον κλάδο των Μηχανικών συμπεριλαμβάνεται στα απαραίτητα δικαιολογητικά η Διπλωματική Εργασία.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.