Είστε εδώ

ΚΟΛΕΓΙΑ

Αναγνωρίστηκαν τα πρώτα πτυχία αποφοίτων Κολεγίου

Δημοσίευση: 12/09/2014
Υπουργείο παιδείας
Alt Text: 
Υπουργείο παιδείας
Title Text: 
Υπουργείο παιδείας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Οι πρώτες αποφάσεις αναγνώρισης επαγγελματικής ισοδυναμίας των τίτλων σπουδών αποφοίτων του Μητροπολιτικού Κολλεγίου από το Συμβούλιο Αναγνώρισης Επαγγελματικών Προσόντων του Υπουργείου Παιδείας είναι γεγονός, ανακοινώθηκε από το Κολλέγιο.
Συγκεκριμένα,
σύμφωνα με την ανακοίνωση, ακολουθώντας την προβλεπόμενη από τον νόμο σχετική διαδικασία, οι απόφοιτοι του Μητροπολιτικού Κολλεγίου αποκτούν αναγνώριση επαγγελματικής ισοδυναμίας των πτυχίων τους με τους αντίστοιχους τίτλους σπουδών των Δημοσίων Ελληνικών ΑΕΙ.
Ήδη, σχετικές αποφάσεις αναγνώρισης έχουν εκδοθεί από το Συμβούλιο Αναγνώρισης Επαγγελματικών Προσόντων (Σ.Α.Ε.Π.) του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων και αφορούν προγράμματα σπουδών πολλών γνωστικών αντικειμένων που προσφέρονται από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, μεταξύ άλλων των κλάδων σπουδών Οικονομίας-Διοίκησης, Ειδικής Αγωγής, Λογοθεραπείας και Φυσικοθεραπείας, ενώ αναμένονται σχετικές αποφάσεις και για άλλους κλάδους σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.