ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Τα κενά Ιταλικής Γλώσσας

Δημοσίευση: 27/10/2010

 

 *ΗΜΑΘΙΑΣ* 102 ώρες, έχουν ζητηθεί από την δευτεροβάθμια 5 Αναπληρωτές Πλήρους Ωραρίου

*ΒΟΙΩΤΙΑΣ* έχουν ήδη ζητηθεί από την δευτεροβάθμια 4 Αναπληρωτές Πλήρους Ωραρίου

*ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ* απομένουν προς κάλυψη 168 ώρες απαιτούνται 9 Αναπληρωτές Πλήρους Ωραρίου

*ΛΑΡΙΣΑΣ* 144 ώρες, απαιτούνται 7 Αναπληρωτές Πλήρους Ωραρίου

*ΤΡΙΚΑΛΩΝ *απομένουν προς κάλυψη 16 ώρες, απαιτούνται 1 Αναπληρωτής Πλήρους Ωραρίου

*ΑΧΑΙΑΣ* 140 ώρες, απαιτούνται 7 Αναπληρωτές Πλήρους Ωραρίου

*ΠΕΙΡΑΙΑ* 276 ώρες, καλύφθηκαν οι 40 απομένουν 236 ώρες απαιτούνται για κάλυψη 12 Αναπληρωτές Πλήρους Ωραρίου

*ΑΡΚΑΔΙΑΣ* η Δευτεροβάθμια έχει ζητήσει 2 Αναπληρωτές Μειωμένου Ωραρίου 

Σε* 8 μόνο δευτεροβάθμιες* απαιτούνται προσλήψεις *45 Αναπληρωτές Πλήρους Ωραρίου* και *2 Αναπληρωτές Μειωμένου Ωραρίου.* Είναι πολύ εύκολο να κατανοήσει ο καθένας σας πόσα είναι τα κενά για το μάθημα Ιταλικής γλώσσας σε όλη την Ελλάδα.

Σε όλη την Ελλάδα διδάσκουν μόνο 33 μόνιμοι καθηγητές και 23 Αναπληρωτές Πλήρους Ωραρίου ενώ οι ανάγκες για καθηγητές Ιταλικών είναι τεράστιες. 

Μέχρι πέρυσι (2η χρονιά των Ιταλικών στην δημόσια εκπαίδευση) τα Ιταλικά είχαν μαθητικό δυναμικό περίπου 20.000-21.000 μαθητές. Με την νέα Α γυμνασίου σύμφωνα με σύγκριση παλαιότερων δεδομένων με τις νέες εγγραφές  σε δευτεροβάθμιες όπου έχουμε στοιχεία, τα Ιταλικά παρουσιάζουν αύξηση 50-85% (ανά δευτεροβάθμια). Τα Ιταλικά με τις νέες εγγραφές Α Γυμνασίου ξεπερνούν πλέον τους 30.000 - 33.000 μαθητές πανελλαδικά, αυτοί οι μαθητές περιμένουν καθηγητές.

 

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.