ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

ΚΥΣΔΕ: Τα θέματα που συζητήθηκαν

Δημοσίευση: 05/07/2012

α. Χορήγηση άδειας χωρίς αποδοχές
Χορηγήθηκε άδεια σε έναν συνάδελφο
β. Μετάθεση σε Καλλιτεχνικό σχολείο
Συζητήθηκε υπόθεση μετάθεσης συναδέλφου για το έτος 2008, ύστερα από απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών.
γ. Ανάκληση μεταθέσεων
Έγιναν δύο ανακλήσεις μετάθεσης συναδέλφων για σοβαρούς λόγους.
δ. Μετάταξη σε διοικητικές θέσεις
Το Συμβούλιο αποδέσμευσε τριάντα έξι (36) συναδέλφους της Δ/βάθμιας Εκπ/σης. Για να ολοκληρωθεί η μετάταξη θα πρέπει να υπάρχει κενό και σχετική πίστωση στην Υπηρεσία όπου ζητείται η μετάταξη.
ε. Μετάταξη στη Σιβιτανίδειο
Αποδεσμεύτηκε μια (01) συνάδελφος για να μεταταχθεί στη Σιβιτανίδειο
στ. Μετατάξεις σε κλάδους της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Συζητήθηκαν 177 αιτήσεις συναδέλφων της Δ/βάθμιας, της  Π/βάθμιας και της Εκκλησιαστικής Εκπ/σης, καθώς και της Σιβιτανιδείου, για μετάταξη σε διάφορους κλάδους της Δ/βάθμιας Εκπ/σης. Ικανοποιήθηκαν συνολικά 29 αιτήσεις ( 8 στον κλάδο ΠΕ02, 4 στον κλάδο ΠΕ03, 3 στον κλάδο ΠΕ04, 1 στον κλάδο ΠΕ04.04, 1 στον κλάδο ΠΕ09, 1 στον κλάδο ΠΕ10, 2 στον κλάδο ΠΕ12.05, 3 στον κλάδο ΠΕ14.01, 1 στον κλάδο ΠΕ14.04, 2 στον κλάδο ΠΕ16.01, 1 στον κλάδο ΠΕ17.01 και 2 στον κλάδο ΠΕ 17.06). Η συζήτηση για μετάταξη σε ειδικότητες του κλάδου ΤΕ01 αναβλήθηκε για την επόμενη συνεδρίαση.   
ζ. Μονιμοποίηση ΙΔΑΧ
Μονιμοποιήθηκαν πέντε (05) συνάδελφοι με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (ΙΔΑΧ)
2. Για τις αποσπάσεις  από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ  δεν υπάρχει καμιά ενημέρωση από τη Διοίκηση. Εκτιμώ ότι στην καλύτερη περίπτωση το Συμβούλιο θα κληθεί να συνεδριάσει στο τέλος του Ιουλίου.
3. Για τις αποσπάσεις στην Κεντρική Υπηρεσία και στους φορείς του Υπουργείου, στις Περιφερειακές Δ/νσεις, στις Δ/νσεις Εκπ/σης, στα ΑΕΙ-ΑΤΕΙ, στα ΙΕΚ κλπ  δεν είναι στην αρμόδιο το  ΚΥΣΔΕ.

4. Για τις μετατάξεις στους νέους κλάδους της Π/βάθμιας Εκπ/σης αναμένεται η σχετική προκήρυξη, στην οποία θα αναφέρονται και τα κριτήρια.

5. Τα Συμβούλια Επιλογής Σχολικών Συμβούλων και Διευθυντών Εκπαίδευσης δεν λειτουργούν, επειδή  υπάρχει ανάγκη ανασυγκρότησής τους.

6. Δεν έχει προσδιοριστεί η ημερομηνία της επόμενης συνεδρίασης του ΚΥΣΔΕ.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.