ΜΑΘΗΤΕΣ

Υπηρεσία «Συμπληρώνω Μηχανογραφικό… Επιλέγω Αιγαίο!»

Δημοσίευση: 17/06/2014
Πανεπιστήμιο αιγαίου
Alt Text: 
Πανεπιστήμιο αιγαίου
Title Text: 
Πανεπιστήμιο αιγαίου
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Το Γραφείο Διασύνδεσης της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (Δ.Α.ΣΤΑ.) του Πανεπιστημίου Αιγαίου, υποστηρίζοντας τους/τις υποψήφιους/ιες φοιτητές/τριες στην επιλογή του αντικειμένου σπουδών τους, λειτουργεί από Τρίτη 17 Ιουνίου 2014 την τηλεφωνική γραμμή ενημέρωσης του κοινού «Συμπληρώνω Μηχανογραφικό… Επιλέγω Αιγαίο!».
Η υπηρεσία αυτή αποτελεί δράση του Γραφείου Διασύνδεσης της Δ.Α.ΣΤΑ., η οποία ωφελεί τους/τις απόφοιτους B/θμιας Εκπαίδευσης σε θέματα ακαδημαϊκού προσανατολισμού και επαγγελματικής σταδιοδρομίας ως τα αντικείμενα σπουδών που παρέχουν τα Τμήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να επικοινωνούν στο 22510 36770, 10.00-13.00, τις εργάσιμες ημέρες, μέχρι και τη λήξη της προθεσμίας υποβολής του μηχανογραφικού τους δελτίου.
Μυτιλήνη, 17/06/14
Ιωάννης Κάλλας
Ιδρυματικός Υπεύθυνος Δ.Α.ΣΤΑ.
Αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού
και Ανάπτυξης

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ