ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη «Περιβαλλοντική Εκπαίδευση»

Δημοσίευση: 14/06/2014
Πανεπιστήμιο αιγαίου
Alt Text: 
Πανεπιστήμιο αιγαίου
Title Text: 
Πανεπιστήμιο αιγαίου
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Το Τμήμα Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού, της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών, του Πανεπιστημίου Αιγαίου, οργανώνει και λειτουργεί από το ακαδημαϊκό έτος 2004 - 2005, Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Περιβαλλοντική Εκπαίδευση» (Φ.Ε.Κ. 1156/30.07.2004, τ. Β΄)(18η/03.04.2014 απόφαση της Συγκλήτου Ειδικής Σύνθεσης του Ιδρύματος) εν αναμονή της έκδοσης νέας Υ.Α. και το οποίο απονέμει:
Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) στο πεδίο «Περιβαλλοντική Εκπαίδευση».
Οι παραπάνω αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από τη Γραμματεία του Π.Μ.Σ. στην ταχυδρομική διεύθυνση, Π.Μ.Σ. «Περιβαλλοντική Εκπαίδευση», Φυτώριο ΚΕΓΕ «Κτήριο Δήμητρα», Λ. Ρόδου - Καλλιθέας , Τ.Κ. 85 100, Ρόδος, υπόψη κας Καραγιώργου Ξένιας, τηλ. επικοινωνίας 22410 – 99120  το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014, σφραγίδα ταχυδρομείου.
Για αναλυτικές πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται και στην πιο κάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:
http://www.pse.aegean.gr/pms-pe/index.asp?cmd=Article&MenuID=37&Menu=

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ του Π.Μ.Σ.
Καθηγήτρια ΜΑΡΙΑ ΚΑΪΛΑ

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.