Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην “Εφαρμοσμένη Οικονομική”

20/06/2014

Άκουσε το άρθρο

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ανακοινώνει τον έβδομο χρόνο λειτουργίας του νέου αναμορφωμένου Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) στην «Εφαρμοσμένη Οικονομική» για το ακαδημαϊκό έτος 2014 - 2015. 
Το Πρόγραμμα είναι διάρκειας 18 μηνών για πλήρη φοίτηση ή 36 μηνών για μερική φοίτηση και απευθύνεται σε πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ καθώς και ομοταγών αναγνωρισμένων Ιδρυμάτων της αλλοδαπής. Οι ενδιαφερόμενοι αξιολογούνται με βάση την απόδοση τους σε γραπτές εισαγωγικές εξετάσεις σε δύο μαθήματα και στην αγγλική γλώσσα, όπως και με βάση το βαθμό πτυχίου τους. Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στις 9 & 10 Ιουλίου 2014 ενώ η έναρξη μαθημάτων θα γίνει τον Οκτώβριο. Η υποβολή των αιτήσεων θα διεξάγεται από 23 Μαΐου έως 30 Ιουνίου.
Υποβολή αιτήσεων από 23 Μαΐου έως 30 Ιουνίου 2014
Κριτήρια Επιλογής:
Στο εν λόγω πρόγραμμα γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι ελληνικών Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι, καθώς και πτυχιούχοι αναγνωρισμένων τμημάτων πανεπιστημίων του εξωτερικού.
Οι ενδιαφερόμενοι αξιολογούνται με βάση την απόδοση τους σε γραπτές εισαγωγικές εξετάσεις σε δύο μαθήματα και στην αγγλική γλώσσα κατά 50%, όπως και με βάση το βαθμό πτυχίου τους κατά 50% (στους επί πτυχίω υποψήφιους θα συνυπολογιστεί ο Μ.Ο αναλυτικής βαθμολογίας)
Οι εξετάσεις στα προβλεπόμενα μαθήματα θα γίνουν στις 9 & 10 Ιουλίου 2014.  
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΛΕΙΔΑ  ΤΟΥ ΠΜΣ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ