ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ

Άμεσες λύσεις για την Α΄Λυκείου

Δημοσίευση: 02/07/2014
Λοβέρδος
Alt Text: 
Λοβέρδος
Title Text: 
Λοβέρδος
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

κε υπουργέ 'αμεσες λύσεις για την Α΄Λυκείου:
1) Ο μέσος όρος κάθε ενιαίου μαθήματος(με βάση το 10) να βγαίνει  από  όλους τους κλάδους του μαζί και όχι από κάθε κλάδο του ενιαίου  μαθήματος ξεχωριστά  Π.χ πολλοί μαθητές κόβονται με βαθμό λίγο κάτω  του 10 στην Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και έχουν μεγαλύτερους του 10 στους  άλλους δύο κλάδους(Νέα Ελληνική Γλώσσα και Νέα Ελληνική Λογοτεχνία).  Το ίδιο συμβαίνει και στα Μαθηματικά με την ΄Αλγεβρα και τη Γεωμετρία   ή

2) Να ισχύσει το ίδιο που εφαρμόστηκε και  στο μάθημα των Φυσικών Επιστημών με τους κλάδους α ) Φυσική, β) Χημεία  και γ) Βιολογία. Δηλαδή: ενώ μέχρι τώρα, στις Φυσικές Επιστήμες, αν ο  μαθητής σε ένα από τα κλαδικά μαθήματα (Φυσική, Χημεία, Βιολογία) είχε  βαθμό κάτω από τη βάση, τότε παραπεμπόταν στο μάθημα.
Πλέον, αν σε ένα από τα κλαδικά μαθήματα (Φυσική, Χημεία, Βιολογία)  έχει βαθμό κάτω από τη βάση, αλλά ο βαθμός του μαθήματος «Φυσικές  Επιστήμες» (που προκύπτει από τα 3 κλαδικά μαθήματα) είναι πάνω από τη  βάση, τότε ο μαθητής προάγεται.

 

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.