ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ

Μία άδικη απόλυση που είναι εκτός λογικής, ηθικής και ανθρωπιάς

Δημοσίευση: 22/07/2014
Λοβέρδος
Alt Text: 
Λοβέρδος
Title Text: 
Λοβέρδος
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Κύριε  Υπουργέ Παιδείας,
Κύριοι  Υφυπουργοί,
Ένα χρόνο μετά  την ακαριαία και αναίτια καρατόμηση σημαντικών τομέων της Επαγγελματικής εκπαίδευσης  που είχε ως συνέπεια την κατάργηση των οργανικών  θέσεων των εκπαιδευτικών οι οποίοι παρά  πάσαν  έννοιαν  λογικής και δικαίου τεθήκαμε σε διαθεσιμότητα από  τις 22 Ιουλίου 2013  συνεχίζουμε  αρκετοί εκπαιδευτικοί να παραμένουμε στο καθεστώς της διαθεσιμότητας  και στον πίνακα των αδιάθετων.
Γνωρίζετε  πολύ καλά ότι  έχουμε διοριστεί ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ είτε με  «σκληρό»   γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ είτε με επετηρίδα.
Γνωρίζετε ότι ένα χρόνο είμαστε καθηλωμένοι, απαξιωμένοι, μακριά, από  τα σχολεία μας, από τη χαρά της  δημιουργίας  και της παραγωγικής διαδικασίας.
Για να αποκατασταθεί  η εις βάρος μας γενομένη αδικία  φρονώ ότι θα εισακούσετε  την θερμή  μου παράκληση  και θα ενεργήσετε   με σύνεση ΑΜΕΣΑ έτσι ώστε  να  δοθούν  θέσεις σε  όλους εκείνους  τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι  βρίσκονται  ακόμη στον  πίνακα των αδιάθετων.
Έχω την ελπίδα και την προσδοκία ότι  θα τείνετε ευήκοον ους στο πρόβλημα  μας  έτσι ώστε  να  αποτρέψετε  μία άδικη  απόλυση μας μετά  από ικανό αριθμό ετών  ευδόκιμης υπηρεσίας  στα σχολεία μας.
Μία  άδικη απόλυση που είναι εκτός λογικής, ηθικής και ανθρωπιάς.
ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΩΝ ΑΔΙΑΘΕΤΩΝ.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ  ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ  
( ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΩΝ ΑΔΙΑΘΕΤΩΝ)

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ