ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ

Οι επιμορφωμένοι εκπαιδευτικοί στο ΣΕΠ κλάδου ΠΕ19-20 εξαιρούνται από την Α ανάθεση του μαθήματος- Στον κάλαθο των αχρήστων η επιμόρφωσή τους

Δημοσίευση: 02/07/2014
Λοβέρδος
Alt Text: 
Λοβέρδος
Title Text: 
Λοβέρδος
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

κε υπουργέ

Με την αριθμ. πρωτ. 67791/Γ2/5-5-2914Υ.Α. ΥΠ.ΠΑΙ.Θ.- Δ/νσης Σπουδών B/θμιας Εκπ/σης, Τμήμα Δ – τροποποιητική αναθέσεων - εξαιρούνται από την Α ανάθεση του μαθήματος Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΣΕΠ)μόνο οι εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ19-ΠΕ20 από την Α΄ ανάθεση του ΣΕΠ- οι οποίοι μπορεί να έχουν επιμορφωθεί στο ΣΕΠ και να κατέχουν ακόμη και μεταπτυχιακούς τίτλους στη Συμβουλευτική. Αντ΄ αυτού,εκπαιδευτικοί άλλων κλάδων – χωρίς καμία επιμόρφωση- θεωρούνται κατάλληλοι για τη διδασκαλία του και το έχουν ως Α ανάθεση.
Παρακαλούμε να επανεξετάσετε το θέμα και οι επιμορφωμένοι στο ΣΕΠ εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ19-ΠΕ20 να συνεχίσουν να έχουν τη δυνατότητα Α΄ ανάθεσης ΣΕΠ- γιατί η ερμηνεία που δίνεται είναι άδικη, δεν προστατεύει τους ανωτέρω επιμορφωμένους καθηγητές σε σχέση με τους επιμορφωμένους συναδέλφους τους άλλων κλάδων και γιατί υπάρχει υποχρεωτική ανάθεση των επιμορφωμένων στο αντικείμενο για το οποίο επιλέχτηκαν, κόπιασαν να το φέρουν σε πέρας και γιατί για τις επιμορφώσεις μας σπαταλώνται χρήματα από Εθνικούς Πόρους και την Ευρωπαϊκή Ένωση προς όφελος των μαθητών μας.
Με εκτίμηση

Πανταζή Αναστασία
1οΕΠΑ.Λ. Πρέβεζας

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.