ΣΥΝΕΔΡΙΑ-ΗΜ/ΔΕΣ

Ημερίδα με θέμα «Σχεδιάζουμε, αναπτύσσουμε, υλοποιούμε … καλές πρακτικές»

Δημοσίευση: 20/04/2013
Ημερίδα με θέμα  «Σχεδιάζουμε, αναπτύσσουμε, υλοποιούμε … καλές πρακτικές», Παρασκευή 26 Απριλίου 2013, ώρα 9:30 – 17:00 στο νέο αμφιθέατρο «Άλκης Αργυριάδης» στο κεντρικό κτήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών στα Προπύλαια.
Στο πλαίσιο της δράσης «Ενίσχυση της Ελληνομάθειας» της Πράξης «Εκπαίδευση αλλοδαπών και παλιννοστούντων μαθητών» (www.diapolis.auth.gr) οργανώνεται Ημερίδα με θέμα «Σχεδιάζουμε, αναπτύσσουμε, υλοποιούμε … καλές πρακτικές».
Στην Ημερίδα θα παρουσιαστεί από την Επιστημονικά Υπεύθυνη κ. Άννα Αναστασιάδη-Συμεωνίδη η πορεία της δράσης καθώς και ποσοτικά δεδομένα σχετικά με τον αριθμό  των μαθητών, τα σχολεία εφαρμογής και τα επιμορφωτικά σεμινάρια κατά τα τρία έτη υλοποίησης (σχολικά έτη 2010 – 2013).
Στο μεγαλύτερο μέρος της Ημερίδας, 20 εκπαιδευτικοί της δράσης από διάφορες περιοχές της Ελλάδας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Κέρκυρα) θα παρουσιάσουν επιτυχημένες παιδαγωγικές πρακτικές που έχουν εφαρμόσει στην καθημερινή εκπαιδευτική πράξη.
Αναμένεται ότι οι εισηγήσεις θα δώσουν τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες για γόνιμο διάλογο αναφορικά με τη βελτίωση της διδασκαλίας της ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας.
Η Ημερίδα θα αναμεταδοθεί μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της Πράξης (www.diapolis.auth.gr).
Συνοδευτικό υλικό: Πρόσκληση και αφίσα Ημερίδας

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.