ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ

Ακαδημαϊκή ταυτότητα Καθηγητών, Ερευνητών και Λοιπού Προσωπικού

Δημοσίευση: 11/01/2013
Το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, στο πλαίσιο του έργου «Προηγμένες υπολογιστικές υπηρεσίες για την ερευνητική και ακαδημαϊκή κοινότητα», αναπτύσσει, μέσω του Εθνικού Δικτύου Έρευνας και Τεχνολογίας, κεντρικό πληροφοριακό σύστημα για την έκδοση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας για τους Καθηγητές, Ερευνητές και Λοιπό Προσωπικό, προκειμένου να μπορούν οι δικαιούχοι να έχουν πρόσβαση σε πολλαπλά προνόμια και υπηρεσίες.
Τη νέα αυτή ακαδημαϊκή ταυτότητα, η οποία θα διανέμεται από το 2ο τρίμηνο του 2013, θα μπορούν οι δικαιούχοι να τη χρησιμοποιούν σαν μέσο πιστοποίησής τους, τόσο σε οριζόντιες δράσεις και υπηρεσίες όσο και σε υπηρεσίες των Ιδρυμάτων-Φορέων τους.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ