ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Παρατείνεται η θητεία των Πρυτάνεων και προέδρων ΤΕΙ, Κοσμητόρων, Δ/ντών Σχολών, προέδρων , προϊσταμένων τμημάτων- Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

Δημοσίευση: 31/12/2012
Δεύτερη παράταση θητειών (λήγουν 31-12-12) των Πρυτάνεων-Αντιπρυτάνεων τριών Πανεπιστημίων και Προέδρων-Αντιπροέδρων έντεκα ΤΕΙ που δεν έχουν ολοκληρώσει και δεν φαίνεται σε κάποια ΑΕΙ να  τελειώνουν με τις διαδικασίες εκλογής των των νέων Πρυτάνεων-Προέδρων μέχρι τις γιορτές του Πάσχα, προβλέπει εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας, την οποία δημοσιεύει κατ αποκλειστικότητα το esos, επιβεβαιώνοντας πλήρως σχετικό ρεπορτάζ μα που είχαμε δημοσιεύσει στις 7 Δεκεμβρίου .
Η εγκύκλιος την οποία οι Πρυτάνεις και οι πρόεδροι των ΤΕΙ θα παραλάβουν αύριο Δευτέρα στο γραφείο τους ορίζει:
Τα όργανα Πρυτάνεις, πρόεδροι ΤΕΙ, Αντιπρυτάνεις, Αντιπρόεδροι ΤΕΙ, Κοσμήτορες , Διευθυντές Σχολών , πρόεδροι, προϊστάμενοι τμημάτων κλπ , συνεχίζουν από 1-1-2013, να ασκούν κανονικά τα μέχρι τούδε καθήκοντα τους για εύλογο χρονικό διάστημα έως και την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την ανάδειξη των νέων οργάνων διοίκησης , οπότε και αναλαμβάνουν καθήκοντα τα νέα όργανα των Ιδρυμάτων.
ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠ[ΟΦΑΣΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΤΑΘΕΙ Η ΘΗΤΕΙΑ
Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για δεύτερη παράταση θητειών. Η πρώτη παράταση δόθηκε δια νόμου το καλοκαίρι καθώς η θητεία έληγε στις 31 Αυγούστου του 2012

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.