ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ

ΕΚΠΑ: Η Σύγκλητος προτρέπει τους πανεπιστημιακούς να μην ψηφίσουν(ηλεκτρονικά) στις 12 Νοεμβρίου

Δημοσίευση: 30/10/2012

χαρακτηρίζει «διαβλητές» και «αντιδημοκρατικές» τις εκλογές και θεωρεί ότι η πανεπιστημιακή κοινότητα δεν θα πρέπει να προσέλθει σε αυτές τις εκλογικές διαδικασίες, επιδεικνύοντας τη στάση που μέχρι σήμερα έχει τηρήσει για την υπεράσπιση όσων το Πανεπιστήμιο αντιπροσωπεύει.

 

ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΤΟΥ ΕΚΠΑ

Η Σύγκλητος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στη σημερινή της συνεδρία της 25-10-2012, εκφράζει τον έντονο προβληματισμό της αναφορικά με την εξέλιξη των διαδικασιών εκλογής του Συμβουλίου Διοίκησης.
Εκτιμά ότι τόσο η διαδικασία της επιστολικής, όσο και της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας είναι διαβλητές και αντιδημοκρατικές και για τους λόγους αυτούς αντιτίθεται σε αυτές.
Ασφαλώς και ο διορισμός των εσωτερικών μελών του Συμβουλίου προσβάλλει βάναυσα το αυτοδιοίκητο του Πανεπιστημίου.
Η Σύγκλητος, με βάση τα παραπάνω, θεωρεί ότι η πανεπιστημιακή κοινότητα δεν θα πρέπει να προσέλθει σε αυτές τις εκλογικές διαδικασίες, επιδεικνύοντας τη στάση που μέχρι σήμερα έχει τηρήσει για την υπεράσπιση όσων το Πανεπιστήμιο αντιπροσωπεύει.
Από τη Γραμματεία Συγκλήτου

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.