ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ: Τόπος διεξαγωγής Ο.Σ.Σ. Ακαδημαϊκού Έτους 2014-2015

Δημοσίευση: 26/05/2014
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ΕΑΠ
Alt Text: 
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ΕΑΠ
Title Text: 
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ΕΑΠ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

1.    Οι Ομαδικές Συμβουλευτικές Συναντήσεις (Ο.Σ.Σ.) των προπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, θα διεξαχθούν στις εξής πόλεις: Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ιωάννινα, Ξάνθη, Κομοτηνή, Ηράκλειο (Αρχάνες) και Πλατανιά Χανίων.
I.    Για τους κατοίκους των Νομών Ροδόπης, Έβρου, Καβάλας , Ξάνθης  και Δράμας, οι Ο.Σ.Σ. των προπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών «Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό» και «Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό» θα διεξαχθούν στην Κομοτηνή και των προγραμμάτων «Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών», «Πληροφορική», «Σπουδές στις Φυσικές Επιστήμες» και «Ισπανική Γλώσσα και Πολιτισμός» στην Ξάνθη.
II.    Για τους κατοίκους της Νομών της Κρήτης, οι Ο.Σ.Σ. των προπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών «Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών», «Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό», «Σπουδές στις Φυσικές Επιστήμες», και «Ισπανική Γλώσσα και Πολιτισμός» θα διεξαχθούν στο Ηράκλειο (Αρχάνες) και των προγραμμάτων σπουδών «Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό» και «Πληροφορική» στον Πλατανιά Χανίων.
2.    Οι Ο.Σ.Σ. των μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών θα διεξαχθούν στις εξής πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.