ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ

Ένα μήνα «ακέφαλο» το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο

Δημοσίευση: 01/05/2010

Αξιότιμη Κυρία Υπουργέ,

Όπως γνωρίζετε, το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π.) είναι το μοναδικό Α.Ε.Ι. που παρέχει οργανωμένη εξ αποστάσεως προπτυχιακή και μεταπτυχιακή εκπαίδευση, αριθμώντας 29.000 φοιτητές.

Σήμερα, ένα μήνα μετά από την παραίτηση της απερχόμενης Διοικούσας Επιτροπής (Δ.Ε.), η εκκρεμότητα ορισμού νέας Δ.Ε. οδηγεί σε δυσλειτουργίες τόσο στο διοικητικό ιστό, όσο και στην ακαδημαϊκή ανάπτυξη του Ε.Α.Π. Ζητήματα όπως, η έγκαιρη σύσταση των Τριμελών Επιτροπών Αξιολόγησης του Συνεργαζόμενου Εκπαιδευτικού Προσωπικού για την επόμενη ακαδημαϊκή χρονιά, που σημειωτέον αριθμεί πάνω από 1.500 ακαδημαϊκούς και νέους επιστήμονες, η καθυστέρηση των ερευνητικών δραστηριοτήτων του ιδρύματος μέσω του Ειδικού Λογαριασμού κλπ είναι μόνο ορισμένα από τα προβλήματα.

 

Ο άμεσος ορισμός νέας Δ.Ε. στο Πανεπιστήμιό μας, θεωρούμε ότι έχει καταστεί πλέον κρίσιμος, προκειμένου η νέα Διοίκηση, που θα είναι εξαιρετικά σημαντικό να έχει γνώση των ιδιαιτεροτήτων του Ε.Α.Π., να μπορέσει να ανταποκριθεί στον καινοτόμο και σημαντικό ρόλο που καλείται να διαδραματίσει το πανεπιστήμιο στο χώρο της Παιδείας και της Διά Βίου Μάθησης.

 

Με τιμή

 

Το Δ.Σ. του Ενιαίου Φορέα Μελών ΔΕΠ του Ε.Α.Π.

 

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ