ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ

‘Επιασε” αμέσως δουλειά ο νέος Πρύτανης του ΕΚΠΑ

Δημοσίευση: 02/09/2014
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΕΚΠΑ
Alt Text: 
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΕΚΠΑ
Title Text: 
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΕΚΠΑ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Πραγματοποιήθηκε   στο κεντρικό κτήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών ο αγιασμός και η ανάληψη καθηκόντων του νέου Πρύτανη, καθηγητή της Νομικής   Θεόδωρου Φορτσάκη.
“Η ένταση που δημιούργησε παρενοχλώντας την τελετή μικρή ομάδα φοιτητών έπεισε όλους τους παρευρεθέντες ακόμη περισσότερο για την ουσιαστική προοπτική που σημαίνει αυτή η αλλαγή φρουράς στην ηγεσία του Iδρύματος” αναφέρει ανακοίνωση του ΕΚΠΑ.
Αμέσως μετά έγινε μια πρώτη σύσκεψη του νέου Πρύτανη με τους προτεινόμενους προς έγκριση στο Συμβούλιο Ιδρύματος Αναπληρωτές Πρύτανη, έγινε προσωρινή ανάθεση καθηκόντων Γραμματέα στον καθηγητή κ. Κώστα Φασούλη και συζητήθηκαν οργανωτικά ζητήματα της Συγκλήτου. Διευθετήθηκαν προβλήματα ως προς την νέα σύμβαση σίτισης των φοιτητών, δρομολογήθηκαν ρυθμίσεις για θέματα φύλαξης και καθαριότητας και κανονίσθηκαν θέματα αρμοδιοτήτων και συντονισμού εντός της Πρυτανείας.
Ο νέος Πρύτανης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την πανεπιστημιακή κοινότητα σημειωνοντας παράλληλα  πως “και πάλι και βασιζόμαστε παραπέρα στην υποστήριξη όλων των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας”.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.