ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ : Διευκρινίσεις για τα δικαιολογητικά των φοιτητών

14/04/2014

Άκουσε το άρθρο

Κατόπιν μεγάλου αριθμού αιτημάτων που έλαβαν οι υπηρεσίες  του υπουργείου Παιδείας από ενδιαφερόμενους φοιτητές και Γραμματείες Σχολών σχετικά με την κατάθεση δικαιολογητικών για τη μεταφορά θέσης (Μετεγγραφές), ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Θανάσης Κυριαζής επισημαίνει  τα ακόλουθα:
Α. Αναφορικά με τους φοιτητές που βρίσκονται ήδη στους επιτυχόντες μεταφοράς θέσης με βάση το εισοδηματικό κριτήριο(παρ. 7, άρθρο 3 της Φ1/182016/Β3/28-11-2013,( 3030 Β΄)και αδυνατούν να προσκομίσουν για έλεγχο τα δικαιολογητικά για τα οποία είχαν δεσμευτεί κατά τη διάρκεια της υποβολής της ηλεκτρονικής τους αίτησης, δεν είναι απαραίτητο να ληφθούν υπόψη εφόσον δεν επηρέασαν τη σειρά επιτυχίας τους.
Β. Από την ευνοϊκή αυτή μεταχείριση θα εξαιρεθούν όσοι είχαν δηλώσει την κατηγορία του διπλασιασμού εισοδήματος –στην περίπτωση που αυτό αποτέλεσε κριτήριο για τη σειρά κατάταξης.
Γ. Η κάθε Γραμματεία πρέπει να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους φοιτητές προκειμένου να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ