Μνημόνιο συνεργασίας του ΤΕΙ Αθήνας με το Grenoble- France

06/06/2014

Άκουσε το άρθρο

 Το Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών του ΤΕΙ Αθήνας έχει συνάψει επίσημη συνεργασία με το Institute of Microelectronics, Electromagnetism and Photonics (IMEP – LAHC), Minatec – Grenoble, France.
Η συνεργασία εστιάζεται στα παρακάτω πεδία:
-Διαμόρφωσε και υποβολή κοινών ερευνητικών προγραμμάτων
-Ανταλλαγή φοιτητών στα πλαίσια ερευνητικών προγραμμάτων
-Εκπόνηση διδακτορικών διατριβών με συνεπίβλεψη από τα δύο Ιδρύματα.
Ειδικότερα θ εκπόνηση των διδακτορικών διατριβών θα υλοποιείται στα ερευνητικά εργαστήρια του Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών του ΤΕΙ Αθήνας. Οι τίτλοι θα απονέμονται από το συνεργαζόμενο Ίδρυμα της Grenoble.
Όπως ανακοίνωσε ο   Προϊστάμενος του Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών Τ.Ε.  Γρ. Καλτσάς,«η συγκεκριμένη διάσταση της συνεργασίας είναι ιδιαίτερα σημαντική δεδομένου ότι μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί η δυνατότητα απονομής διδακτορικών διπλωμάτων στο ΤΕΙ Αθήνας  συμφωνά με την υπάρχουσα νομοθεσία».   

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ