ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Ερευνα για το κάπνισμα με αμοιβή για τους μετέχοντες

21/02/2013

Ενημερώθηκε: 05/06/2014, 00:47

Άκουσε το άρθρο
Στο ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στα Τρίκαλα διεξάγεται έρευνα, χρηματοδοτούμενη από το ΕΣΠΑ, σχετική με το κάπνισμα και την άσκηση. Στο πλαίσιο αυτής της έρευνας, καλούνται συστηματικοί καπνιστές οι οποίοι δεν ασκούνται συστηματικά,να συμμετέχουν στην ερευνητική διαδικασία.  Η συμμετοχή περιλαμβάνει 3 επισκέψεις στο ΤΕΦΑΑ, διάρκειας 2 ωρών (περίπου) η κάθε μία. Με την ολοκλήρωση των τριών επισκέψεων ο κάθε συμμετέχων, αποζημιώνεται με ένα χρηματικό ποσό.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνείτε με την  κα Γεωργακούλη Καλλιόπη  στο τηλέφωνο 24310 47055 από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και ώρα από τις 9:00 έως τις 15:00 ή με την κα Τσιάμη Αναστασία στο κινητό τηλέφωνο 6978 989010 από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και ώρα από τις 09:00 έως τις 18:00.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ