Ποιοι καθηγητές τοποθετήθηκαν αναπληρωτές Πρυτάνεις στο ΕΚΠΑ

08/09/2014

Ενημερώθηκε: 18/09/2014, 18:03

Άκουσε το άρθρο

Το Συμβούλιο Ιδρύματος του ΕΚΠΑ ενέκρινε την εισήγηση του  Καθηγητή κ. Θεοδώρου Φορτσάκη για τον ορισμό των κατωτέρω πέντε (5) Αναπληρωτών Πρύτανη με αρμοδιότητες (συντρεχόντως με τον Πρύτανη) αποκλειστικά όπως περιγράφονται κατωτέρω:
I. Αναπληρωτή Πρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Διεθνών Σχέσεων τον Καθηγητή του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής κ. Κωνσταντίνο Μπουραζέλη, με αρμοδιότητες ιδίως:
1) Την εποπτεία της εύρυθμης λειτουργίας των Ακαδημαϊκών Μονάδων και την αντιμετώπιση όλων των θεμάτων που αφορούν στο Ακαδημαϊκό Προσωπικό.
2) Την ευθύνη της διαδικασίας αξιολόγησης των δομών του Ε.Κ.Π.Α. και τη μελέτη και ευθύνη εισήγησης στα αρμόδια όργανα ως προς την επαναξιολόγηση και αναμόρφωση των Προγραμμάτων Σπουδών του Ιδρύματος.
3) Την παρακολούθηση της λειτουργίας της Μονάδας Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟΔΙΠ) 4) Την εποπτεία των Διεθνών Σχέσεων και των δραστηριοτήτων Erasmus.
5) Την εποπτεία των πάσης φύσεως Πανεπιστημιακών εκδόσεων.
ΙΙ. Αναπληρωτή Πρύτανη Ποιότητας της Πανεπιστημιακής Ζωής τον Καθηγητή του Τμήματος Χημείας της Σχολής Θετικών Επιστημών κ. Αντώνιο Καλοκαιρινό, με αρμοδιότητες ιδίως:
1) Την εποπτεία της οργάνωσης και λειτουργίας του έργου των Τεχνικών Υπηρεσιών του Ιδρύματος.
2) Την εποπτεία των ζητημάτων φύλαξης, ασφάλειας, πυρασφάλειας και καθαριότητας των πανεπιστημιακών χώρων και των θεμάτων διοικητικής υποστήριξης των εν λόγω υπηρεσιών.
ΙΙΙ) Αναπληρωτή Πρύτανη Φοιτητικής Μέριμνας τον Καθηγητή του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας κ. Γεώργιο Πολυμενέα με αρμοδιότητες ιδίως:
1) Την ευθύνη της φοιτητικής μέριμνας και ιδίως τη λειτουργία της Πανεπιστημιακής Λέσχης, τη στέγαση και τη σίτιση.
2) Την εποπτεία της λειτουργίας των Διδασκαλείων του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
3) Την ευθύνη των αρμοδιοτήτων του Συνηγόρου του Φοιτητή καθώς και την εποπτεία των Φοιτητικών Εστιών.
ΙV) Αναπληρωτή Πρύτανη Οικονομικών Υποθέσεων τον Καθηγητή του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών κ. Νικόλαο Μυλωνά, με αρμοδιότητες ιδίως:
1) Τα θέματα που αφορούν στον Τακτικό Προϋπολογισμό, καθώς και του σχετικού Απολογισμού και Ισολογισμού του Ιδρύματος.
2) Τα θέματα που αφορούν στον Προϋπολογισμό Δημοσίων Επενδύσεων και Απολογισμό αυτού.
3) Την υπογραφή προκηρύξεων και διακηρύξεων για την εκτέλεση έργων, προμηθειών και την παροχή υπηρεσιών προς το Ίδρυμα, εφ’ όσον αυτή δεν έχει μεταβιβαστεί σε άλλα Όργανα. Την υπογραφή πάσης φύσεως συμβάσεων, μέχρι ποσού 20.000,00€ κατά σύμβαση, εφόσον δεν έχει μεταβιβαστεί σε άλλα Όργανα.
4) Την αναπλήρωση του Πρύτανη, κατά περίπτωση, στην Επιτροπή Ερευνών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, την εκπροσώπηση του Ιδρύματος στη σύναψη οποιωνδήποτε συμβάσεων χρηματοδότησης με τρίτους για την εκτέλεση έργων και δραστηριοτήτων του Ειδικού Λογαριασμού μέχρι ποσού 20.000,00€, εφόσον δεν έχει μεταβιβαστεί σε άλλα Όργανα της Επιτροπής Ερευνών.
5) Τα θέματα που αφορούν στην Περιουσία του Ιδρύματος, σε δωρεές και Κληροδοτήματα προς το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών καθώς και στην Εταιρεία Αξιοποιήσεως και Διαχειρίσεως της Περιουσίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
V) Αναπληρωτή Πρύτανη Εποπτείας και Αναδιοργάνωσης της "Ευγενίδειον Θεραπευτήριον Α.Ε." και της "Νοσοκομείο Κ. Τσαγκάρης Α.Ε.", τον Καθηγητή του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας κ. Γεώργιο Ζωγράφο.
Περαιτέρω, το Συμβούλιο του Ιδρύματος συμφωνεί με την, περιεχόμενη στο ως άνω αναφερόμενο με αρ.πρωτ. ΕΚΠΑ 1415000186/2.9.14 έγγραφο, απόφαση του Πρύτανη να αναπληρώνεται όταν ο ίδιος απουσιάζει, κωλύεται ή ελλείπει για οιονδήποτε λόγο από τους Αναπληρωτές του κατά σειρά, από τον καθηγητή Κωνσταντίνο Μπουραζέλη, από τον καθηγητή Αντώνιο Καλοκαιρινό, από τον καθηγητή Γεώργιο Πολυμενέα, από τον καθηγητή Νικόλαο Μυλωνά, από τον καθηγητή Γεώργιο Ζωγράφο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ