ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ

Προσαρμογή Οργανισμών των ΑΕΙ μέχρι 10 Σεπτεμβρίου βάσει τις παρατηρήσεις του Αξιολογητή

Δημοσίευση: 18/07/2014
Υπουργείο παιδείας
Alt Text: 
Υπουργείο παιδείας
Title Text: 
Υπουργείο παιδείας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Το υπουργείο Παιδείας, μετά την ολοκλήρωση των παρατηρήσεων  επί των οργανισμών των πανεπιστημίων και ΤΕΙ από τον εξωτερικό αξιολογητή (ιδιωτική εταιρεία που εδρεύει στη Χαλκίδα) θα ζητήσει από τους Πρυτάνεις και προέδρους/Πρυτάνεις των Τεχνολογικών ιδρυμάτων να προσαρμόσουν με βάσει τις παρατηρήσεις μέχρι και 10 Σεπτεμβρίου.
Η αξιολόγηση των Οργανισμών των 8 Πανεπιστημίων που εντάχθηκαν στο καθεστώς της διαθεσιμότητας, θα ολοκληρωθούν από τον αξιολογητή μέχρι και  4  Αυγούστου , ενώ των υπολοίπων ΑΕΙ μέχρι το τέλος του ίδιου μήνα.
Το υπουργείο Παιδείας θα στείλει τους οργανισμούς σε όλα τα ΑΕΙ και θα ζητήσει να τους διορθώσουν-προσαρμόσουν, με βάσει  τις παρατηρήσεις του αξιολογητή, προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες αποστολής των σχετικών Προεδρικών Διαταγμάτων στο ΣτΕ, προς επεξεργασία, υπογραφή από τους συναρμόδιους υπουργούς και δημοσίευση στη  Εφημερίδα της κυβέρνησης.
Η εταιρεία TEC κάνει την αξιολόγηση των Οργανισμών των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ
Η εταιρεία «TEC ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΕ»,με έδρα τη Χαλκίδα θα αξιολογήσει όλους τους οργανισμούς των 37 πανεπιστημίων και ΤΕΙ.
 

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ