ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ

ΣΥΓΚΛΗΤΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ: Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπ. Παιδείας και αναστολή λειτουργίας του Ιδρύματος

Δημοσίευση: 06/06/2014
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Τετάρτη η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ   την ίδια ημέρα θα ανασταλούν οι διοικητικές λειτουργίες του Ιδρύματος,εκφράζοντας έτσι την συμπαράσταση στους διοικητικούς υπαλλήλους του Πανεπιστημίου, οι οποίοι κινδυνεύουν άμεσα με απόλυση καθώς η διαθεσιμότητα λήγει στις 15 Ιουνίου.
 Ομόφωνο Ψήφισμα της Συγκλήτου  του  Πανεπιστημίου Πατρών
για τη διαθεσιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων και την κατάσταση στο Ίδρυμα
Στην τακτική Συνεδρίασή της, την Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014, η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Πατρών συζήτησε εκ νέου το θέμα της διαθεσιμότητας των Διοικητικών Υπαλλήλων του Ιδρύματος. Η Σύγκλητος, για άλλη μία φορά, εξέφρασε ομόθυμα τη συμπαράστασή της στο δίκαιο αγώνα των Διοικητικών Υπαλλήλων που βρίσκονται σε καθεστώς διαθεσιμότητας. 48 υπάλληλοι κινδυνεύουν άμεσα με απόλυση καθώς η διαθεσιμότητα λήγει στις 15 Ιουνίου.
  Ως έμπρακτη έκφραση της συμπαράστασής της στους Διοικητικούς Υπαλλήλους, η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Πατρών αποφάσισε ομόφωνα να παραστεί στο Υπουργείο Παιδείας, την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014, για να διαμαρτυρηθεί για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Ίδρυμα. Για τον ίδιο λόγο, την ημέρα αυτή η Σύγκλητος αναστέλλει συμβολικά τις διοικητικές λειτουργίες του Ιδρύματος.
O Πρύτανης
Γεώργιος Παναγιωτάκης

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.