ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ

Τα 9 Πανεπιστήμια και ΤΕΙ που απολύονται οι διοικητικοί υπάλληλοι

Δημοσίευση: 19/11/2012

ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ: ΑΠΘ, Ιωαννίνων. Αιγαίου και Πάντειο
ΤΑ ΤΕΙ: Αθήνας, Πειραιά, Κρήτης, Λάρισας και μ επιφύλαξη στο ΤΕΙ Πάτρας.
Στις 12 σήμερα συνεδριάζουν εκτάκτως οι Πρυτάνεις για το θέμα , αλλά και για τις συγχωνεύσεις των ΑΕΙ , παρουσία του Γενικού Γραμματέα Θανάση Κυριαζή, από τον οποίο θα ζητήσουν την παρέμβαση του υπουργού Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλου για να μην απολυθούν οι διοικητικοί υπάλληλοι των ΑΕΙ.Αύριο για το ίδιο θέμα συνεδριάζουν εκτάκτως στην Αθήνα και οι πρόεδροι των ΤΕΙ
Οι πληροφορίες από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης αναφέρουν ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία υποχώρηση στο θέμα.

 ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
Ο πρόεδρος του ΤΕΙ Αθήνας καθηγητής Δημήτρης Νίνος, απέστειλε στο esos την ακόλουθη δήλωση: « Με τα στοιχεία που έστειλε την Παρασκευή 16-11-12 το ΤΕΙ Αθήνας στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Αποκέντρωσης και την απάντηση που πήρε αυτόματα από το υπάρχον σύστημα, το ΤΕΙ Αθήνας δεν εντάσσεται στη ρύθμιση και συνεπώς για το ΤΕΙ-Α δεν υπάρχει πρόβλημα απόλυσης διοικητικών υπαλλήλων».

ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ

Αναφορικά με το άρθρο σας της Δευτέρας 19-11-2012 με θέμα «Τα 9 Πανεπιστήμια και ΤΕΙ που απολύονται οι διοικητικοί υπάλληλοι» όπου αναφέρετε ότι «Σε πέντε Πανεπιστήμια και τέσσερα ΤΕΙ θα «απολυθούν» οι διοικητικοί υπάλληλοι ΔΕ , σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στο υπουργείο Παιδείας» και ανάμεσα σε αυτά συμπεριλαμβάνετε το ΤΕΙ Λάρισας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι βάσει της ενημέρωσης που έστειλε η διοίκηση του Ιδρύματος στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης τόσο την Παρασκευή 16-11-2012 (διαπιστωτική αναφορά περί μη υπαγωγής υπαλλήλων του στην εν λόγω ρύθμιση) όσο και τη Δευτέρα 19-11-2012 (αναλυτική συγκεντρωτική αναφορά), το ΤΕΙ Λάρισας δεν εντάσσεται στη ρύθμιση και συνεπώς δεν τίθεται θέμα απόλυσης διοικητικών υπαλλήλων

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.