ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ

Τελετή Παράδοσης – Παραλαβής Διοίκησης Πανεπιστημίου Αιγαίου

Δημοσίευση: 01/09/2014
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Πραγματοποιήθηκε στη Μυτιλήνη η  τελετή παράδοση-παραλαβής από την απεεχόμενη διοίκηση    του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο νέο Πρύτανη Καθηγητή του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων κ. Στέφανο Γκρίτζαλη.
Η απερχόμενη διοίκηση,  ξεκίνησε το έργο της τον Σεπτέμβριο του 2010 υπό την πρυτανεία του καθηγητή Πάρι Τσάτρα, αποτελούμενη από τον  Αναπληρωτή Καθηγητή, Νικόλαο Σουλακέλλη ως Αντιπρύτανη  Ακαδημαϊκών Υποθέσεων & Φοιτητικής Μέριμνας, την Καθηγήτρια  Αγγελική Δημητρακοπούλου,  ως Αντιπρύτανι Έρευνας & Στρατηγικού Σχεδιασμού και τον Αναπληρωτή Καθηγητή, Ιωάννη Κάλλα ως  Αντιπρύτανη Οικονομικού Προγραμματισμού & Ανάπτυξης, παρέδωσε τη διοίκηση στη νέα Πρυτανική Αρχή.
Η νέα διοίκηση του Πανεπιστημίου αποτελείται από τον Πρύτανη, Καθηγητή του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων κ. Στέφανο Γκρίτζαλη, με Aναπληρωτές Πρυτάνεις την Kαθηγήτρια του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών κα Αμαλία Πολυδωροπούλου, την Aναπληρώτρια Kαθηγήτρια του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας κα Αλεξάνδρα Μπούνια και τον Aναπληρωτή Kαθηγητή του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών  κ. Σπύρο Συρόπουλο
Eκ μέρους του Συμβουλίου Διοίκησης, o Αναπληρωτής Πρόεδρος, Καθηγητής Νικόλαος Ζούρος, αναφέρθηκε στο έργο της απερχόμενης Πρυτανικής Αρχής και έδωσε θερμές ευχές στη νέα Διοίκηση του Ιδρύματος ευχόμενος κάθε επιτυχία στο έργο της.
Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Λέσβου κ. Νίκος Σηφουνάκης,  ο Δήμαρχος Λέσβου κ. Δημήτριος Βουνάτσος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Νίκος Μάρκου και μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Η θητεία των νέων Πρυτανικών Αρχών θα διαρκέσει έως την 31.8.2018.

φωτογ: Γ. Παπαδόπουλος

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ