Τον Πρωθυπουργό συνάντησαν οι νέες Πρυτανικές Αρχές του ΕΚΠΑ

16/09/2014

Ενημερώθηκε: 21/09/2014, 18:17

Άκουσε το άρθρο

Με τον Πρωθυπουργό Α. Σαμαρά συναντήθηκαν σήμερα οι νέες Πρυτανικές Αρχές του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Πρύτανης, Αναπληρωτές Πρύτανη, Γενικός Γραμματέας του Ιδρύματος), ύστερα από αίτημά τους .
Όπως ανακοινώθηκε από το ΕΚΠΑ:
Α.Εκτέθηκαν και συζητήθηκαν τα επείγοντα βασικά προβλήματα του Πανεπιστημίου Αθηνών, ειδικότερα δε τα ζητήματα διαθεσιμότητας του διοικητικού προσωπικού, καθώς και της οικονομικής ενίσχυσης του προϋπολογισμού του και της οικονομικής κατάστασης του Ευγενιδείου Θεραπευτηρίου.
B.Ο Πρωθυπουργός επέδειξε κατανόηση και δρομολόγησε ήδη τη διευθέτηση ορισμένων από αυτά τα ζητήματα.
Γ.Οι Πρυτανικές Αρχές προσβλέπουν σε παραπέρα επαφές με την Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του Πανεπιστημίου.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ