Ο υπουργός Παιδείας για τις απολύσεις των ιδιωτικών εκπαιδευτικών

18/08/2014

Ενημερώθηκε: 18/08/2014, 11:11

Άκουσε το άρθρο

Οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί που απολύονται αποκλειστικά και μόνο για κατάργηση ιδιωτικών σχολείων, τάξεων ή τμημάτων ή με καταγγελία της σύμβασης εργασίας, εφόσον συμπληρώνουν στην ίδια σχολική μονάδα κατά την ημέρα της απόλυσης συνεχή υπηρεσία τουλάχιστον δυο σχολικών ετών με πλήρες εβδομαδιαίο ωράριο ή με αναγωγή αυτού στο υποχρεωτικό και με σειρά που εξαρτάται από το χρόνο αυτής της υπηρεσίας, εγγράφονται στους πίνακες αναπληρωτών, ήτοι στους πίνακες με πραγματική προϋπηρεσία για μόνιμο διορισμό και στους πίνακες για πρόσληψη αναπληρωτών. Δυνατότητα εγγραφής δεν έχουν οι εκπαιδευτικοί των οποίων η σχέση εργασίας λύεται λόγω παραίτησης.
Τα παραπάνω τονίζονται, μεταξύ άλλων στην  γραπτή απάντηση του υπουργού Παιδείας Α. Λοβέρδου, η οποία διαβιβάστηκε στη Βουλή, ύστερα από  ερώτηση Βουλευτών.
Για να ανοίξτε τη γραπτή απάντηση πατήστε εδώ
Για να ανοίξετε την ερώτηση πατήστε εδώ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ