ΒΟΥΛΗ

Η τροπολογία για τους καθηγητές με ειδικές ανάγκες

Δημοσίευση: 06/08/2014
Λοβέρδος βουλή
Alt Text: 
Λοβέρδος βουλή
Title Text: 
Λοβέρδος βουλή
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

 Ένα ακόμη άρθρο προστέθηκε στο Σχέδιο νόμου του υπουργείου Παιδείας «Ίδρυση και οργάνωση του συμβουλίου εθνικής πολιτικής για την παιδεία και άλλες διατάξεις» που συζητείται σήμερα στη Βουλή και ορίζει τα εξής:
  «Για το σχολικό έτος 2014 - 2015 μπορούν να προσλαμβάνονται ως αναπληρωτές εκπαιδευτικοί στη γενική εκπαίδευση σε ποσοστό 5% κατά προτεραιότητα σε κάθε κλάδο και ειδικότητα, άτομα που είναι ικανά για εκπαιδευτικό έργο σύμφωνα με τον ν.3528/2007 και έχουν αναπηρία σε ποσοστό 67% και άνω, η οποία βεβαιώνεται με πιστοποιητικό του κέντρου πιστοποίησης αναπηρίας ΚΕΠΑ και δεν συμπεριλαμβάνει παθήσεις ψυχικών διαταραχών σε οποιοδήποτε ποσοστό. Οι εκπαιδευτικοί αυτοί δεν μπορούν να τοποθετούνται σε ποσοστό άνω του 15% ανά σχολική μονάδα».

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ