Συζητείται και ψηφίζεται σήμερα το ν/σ για το ΣΕΠ , η τροπολογία «σκούπα» και οι διαγραφές των φοιτητών

03/09/2014

Ενημερώθηκε: 18/09/2014, 17:46

Άκουσε το άρθρο

Συζητείται σήμερα Τετάρτη, στη Βουλή,επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του Σχεδίου Νόμου του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων «Ίδρυση και οργάνωση Συμβουλίου Εθνικής Πολιτικής για την Παιδεία και άλλες διατάξεις».
Εισηγητές είναι οι Βουλευτές Ελένη Μακρή-Θεοδώρου και Αναστάσιος Κουράκης.
Η ψήφιση του Σχεδίου Νόμου θα γίνει σήμερα.
Α.Πατήστε εδώ για να δείτε το Σχέδιο Νόμου
Β.Πατήστε εδώ για να δείτε την τροπολογία «σκούπα», η οποία περιλαμβάνει πολλά θέματα
Γ.Πατήστε εδώ για να δείτε την τροπολογία για τις διαγραφές φοιτητών

ΝΕΑ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΚΡΙΘΗΚΕ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΟΣ

Δ.Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα τροπολογία για την πληρωμή των αναπληρωτών εκπαιδευτικών, τους πανεπιστημιακούς δασκάλους και την αναγνώριση Μεταπτυχιακών και διδακτορικών από διεθνείς οργανισμούς. Η κατάθεσή της κρίθηκε εκρπόθεσμος.
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ