Υπουργείο: Ζητούνται στοιχεία για τα ιδιωτικά Σχολεία που δεν εφάρμοσαν την εγκύκλιο για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου

“Εγείρονται εξαιρετικά σοβαρά διοικητικά και εκπαιδευτικά ζητήματα εάν δεν εφαρμόστηκε η εγκύκλιος”

16/11/2018

Άκουσε το άρθρο

Ενημέρωση εάν η εγκύκλιος για τις εορταστικές εκδηλώσεις της επετείου του Πολυτεχνείου εφαρμόστηκε στο σύνολο των ιδιωτικών σχολείων, ζητά η αρμόδια Διεύθυνση Ιδιωτικής Εκπαίδευσης του υπουργείο Παιδείας με έγγραφο  που  απέστειλε στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Όπως σημειώνει το υπουργείο Παιδείας όλα τα σχολεία -δημόσια και ιδιωτικά- οφείλουν να εφαρμόσουν την εγκύκλιο και να εντάξουν στο παιδαγωγικό τους έργο την ημέρα μνήμης της εξέγερσης του Πολυτεχνείου χωρίς, προφανώς, καμία παραχάραξη του ιστορικού γεγονότος.

Το υπουργείο Παιδείας  υπογραμμίζει πως Σε αντίθετη περίπτωση -όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ότι συνέβη σε ορισμένα ιδιωτικά σχολεία- εγείρονται εξαιρετικά σοβαρά διοικητικά και εκπαιδευτικά ζητήματα.

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ