Έναρξη Κινητοποιήσεων των Αποφοίτων ΤΕΙ Αθήνας και ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ

16/11/2018

Άκουσε το άρθρο

Εννέα μήνες έχουν περάσει από την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής με το πτυχίο των αποφοίτων να βρίσκεται χωρίς αντίκρυσμα, καθώς τα συγχωνευμένα ΤΕΙ Αθήνας και ΑΕΙ Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα, από τα οποία προέρχονται, είναι αφανισμένα απο τον ακαδημαϊκό χάρτη της χώρας. Παρά τις εξαγγελίες του Υπουργού Παιδείας περί διαδικασίας ισοτίμησης  των πτυχίων των αποφοίτων, καμμία νομοθετική ρύθμιση ως τώρα δεν έχει υπάρξει.

Έπειτα από την επιτυχημένη πρώτη Συνάντηση Αποφοίτων που έλαβε χώρα την 11/11/2018, οι απόφοιτοι των δύο Ιδρυμάτων διοργανώνουν 2η Συνάντηση την Κυριακή 25/11/2018 ώρα 18:30 στην Πανεπιστημιούπολη 1 του ΠΑ.Δ.Α. (πρώην ΤΕΙ Αθήνας), στο αμφιθέατρο φυσικής, Αγ. Σπυρίδωνος 28, Αιγάλεω.

Σκοπός της συνάντηση αυτής είναι να καθοριστούν οι τρόποι και τα μέσα δράσης που θα ακολουθήσουν!

Η ως άνω κατάσταση καθιστά την φυσική παρουσία και δραστηριοποίηση καθενός και καθεμιάς από εμάς επιβεβλημένη!

Ένωση Αποφοίτων ΤΕΙ Αθήνας και ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ