Placeholder

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Οι πίνακες δεκτών και μη δεκτών υποψηφίων Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης

Συνολικά οι αιτήσεις υποψηφιότητας ανήλθαν σε 220 κι έγιναν δεκτές οι 206
Δημοσίευση: 06/12/2018
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Ανακοινώθηκαν σήμερα από το υπουργείο Παιδείας  οι πίνακες δεκτών και μη δεκτών υποψηφίων Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης όπως καταρτίστηκαν από το Κεντρικό Συμβούλιο Επιλογής Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν έγγραφη ένσταση κατά των πινάκων από την Παρασκευή 07/12/2018 έως και την Τρίτη 11/12/2018. Οι ενστάσεις υποβάλλονται μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας διαχείρισης αιτήσεων: https://mydocs.minedu.gov.gr/

Συνολικά οι αιτήσεις υποψηφιότητας  ανήλθαν σε  220   κι έγιναν δεκτές οι 206 .

Οι 14 αιτήσεις απορρίφθηκαν για τους ακόλουθους λόγους:

 1. ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕ ΦΑΚΕΛΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
 2. ΑΡΘΡΟ 22: ΠΑΡ. 1-  ΤΠΕ ΕΠΙΠΕΔΟΥ Α΄ και ΠΑΡ. 2-10ΕΤΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ
 3. ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕ ΦΑΚΕΛΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
 4. ΑΡΘΡΟ 22: ΠΑΡ. 10 - ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΕΝΤΟΣ 1 ΕΤΟΥΣ
 5. ΑΡΘΡΟ 22: ΠΑΡ. 10 - ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΕΝΤΟΣ 1 ΕΤΟΥΣ
 6. ΑΡΘΡΟ 22: ΠΑΡ. 1-  ΤΠΕ ΕΠΙΠΕΔΟΥ Α΄
 7. ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕ ΦΑΚΕΛΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
 8. ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕ ΦΑΚΕΛΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
 9. ΑΡΘΡΟ 22: ΠΑΡ. 2-10ΕΤΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ
 10. ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕ ΦΑΚΕΛΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
 11. ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕ ΦΑΚΕΛΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
 12. ΑΡΘΡΟ 22: ΠΑΡ. 1-  ΤΠΕ ΕΠΙΠΕΔΟΥ Α΄
 13. ΑΡΘΡΟ 22: ΠΑΡ. 1-  ΤΠΕ ΕΠΙΠΕΔΟΥ Α΄
 14. ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΗ ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΟΠΣΥΔ

Σχόλια (11)

 
Που πάτε συνάδελφοι ???
06 Δεκ 2018 12:53

Δεν διαβάζετε τι έγινε με τις κρίσεις διευθυντών σχολικών μονάδων, με τους διευθυντές ΙΕΚ, με τους Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου, με τους επιμορφωτές Β επιπέδου? και άλλα πολλά??? είσαστε της θεωρίας "η ελπίδα πεθαίνει τελευταία"???

 
Φ.Φ.
06 Δεκ 2018 14:01

Μπορούν να πάνε το θέμα ως την Ευρωπαϊκή Ένωση. Όπως και έγινε την προηγούμενη φορά θέμα στην Ευρώπη η απροκάλυπτα αναξιοκρατική επιλογή των Περιφερειακών Δ/ντών Εκπ/σης στην Ελλάδα.

 
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
06 Δεκ 2018 23:16

Δηλαδή ρε φου - φου την προηγούμενη φορά έγινε απροκάλυπτα αναξιοκρατική επιλογή διευθυντών, ενώ παλαιότερα γίνονταν πιο αξιοκρατικά; Όλοι εδώ ήμασταν και τα θυμόμαστε. Δυστυχώς για εσάς.

 
Γιώργος
07 Δεκ 2018 13:06

Από τότε που δημιουργήθηκε ο θεσμός του περιφερειακού διευθυντή, ΟΛΕΣ οι επιλογές των προσώπων για τις αντίστοιχες θέσεις ήταν αναξιοκρατικές, ανεξάρτητα αν οι κυβερνήσεις ήταν του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ ή του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, αν θυμάστε, τότε που υπήρχε συγκυβέρνηση, οι περιφερειακοί διευθυντές τοποθετούνταν ....αναλογικά! Να γίνει τώρα κάτι αξιοκρατικό; Αν κρίνω με αυτά που έγιναν με τους διευθυντές σχολείων και τους ΣΕΕ μάλλον χλωμό το βλέπω....

 
Ζορπίδης Χαράλαμπος
07 Δεκ 2018 21:08

Ο άλλος δεν έχει καν 10ετή διδακτική και κάνει για Περιφερειακός;

 
Alex
07 Δεκ 2018 21:14

206 υποψήφιοι για 13 θέσεις..... Ε ρε γλέντια.....

 
Και τιράντα και κοτσίδα
08 Δεκ 2018 10:27

Το να είναι κομματικοί οι περιφερειακοί διευθυντές δεν παραξενεύει κανέναν, όπως ακριβώς δεν παραξενεύει να είναι κομματικός και ο υπουργός. Το θεωρούμε αυτονόητο. Αυτό που είναι ντροπή και υποκρισία είναι να μας υποτιμούν λέγοντας ότι όλοι αυτοί έχουν επιλεγεί "αξιοκρατικά" με μόρια, συνεντεύξεις και άλλα ευτράπελα.

 
Υποψήφιοι Περιφερειακοί και νυν ΣΕΕ
08 Δεκ 2018 17:51

Στον πίνακα υποψηφίων Περιφερειακών βλέπω υποψηφίους που πριν δυο μήνες επιλέχτηκαν για Συντονιστές.Πριν ήταν επί σειρά πολλών ετών Σύμβουλοι.Έχουν το νόμιμο δικαίωμα να είναι υποψήφιοι.Αλλά το να έγιναν πριν δυο μήνες Συντονιστές και σε δυο μήνες να θέλουν να γίνουν κάτι άλλο δεν είναι το ότι καλύτερο για το ίδιο το προφίλ τους και την εκπαίδευση. Και το κυριότερο να έχουν και 38 χρόνια υπηρεσίας και να επιμένουν να είναι υποψήφιοι για ότι θέση προκηρύσεται.Και αυτό είναι νόμιμο αλλά μήπως το Υπουργείο πρέπει να βάλει προυπόθεση τα 33 ή 34 χρόνια υπηρεσίας το ανώτερο για να είναι κάποιος υποψήφιος;Ας γίνει και κάποιος νεώτερος.Αν δεν ίσχυε ο νόμος Κατρούγκαλου από το 2016 που βάζει όριο αποχώρησης μόνο τα 67 χρόνια οι περισσότεροι από αυτούς θα ήταν συνταξιούχοι και θα άνοιγαν και νέες θέσεις για διορισμούς.Για όνομα του Θεού.Ας μπεί κάποιο υπηρεσιακό ηλικιακό όριο.

 
Δημήτρης
08 Δεκ 2018 21:19

@Αlex
Είναι πολλά τα λεφτά, Alex! 900€ δεν είναι παίξε-γέλασε.
Ακόμα και οι μη επιλεγέντες βάζουν γερή παρακαταθήκη για το μέλλον...
Μην απορείς λοιπόν με τον αριθμό;

 
@Δημήτρης
10 Δεκ 2018 00:37

Για ποιά παρακαταθήκη υποψηφίων Περιφερειακών για το μέλλον λες;Πολλοί από αυτούς ήταν υποψήφιοι και το 2013 και το 2015 και θα ξαναείναι και άλλες φορές.Που ωφελούνται από τις συνεχείς υποψηφιότητες και ποια παρακαταθήκη εννοείς; Παλαιότερα δεν σου επιτρέπονταν αν δεν συμπλήρωνες ένα χρόνο σε θέση στελέχους να υποβάλεις υποψηφιότητα για άλλη θέση ,εκτός αν παραιτιούσουν.Τώρα πολλοί υποψήφιοι Περιφερειακοί είναι συντονιστές που έγιναν πριν δυο μήνες.Υπάρχει λογική σε αυτή την ενέργεια και προσδίδει κύρος στις θέσεις ευθύνης; Όσο για τα 900€ επίδομα θέσης ας σκεφτούμε ότι ο μηνιαίος μισθός των νέων είναι 400€ ή 3€ την ώρα επί 4ώρες την ημέρα.Αυτό πως μπορεί να θεωρηθεί;Εξ άλλου αμφιβάλλω αν η ΝΔ τον Μάρτιο ή τον Μάιο που θα ανέβει στην εξουσία θα τις δεχτεί.Οι υποψήφιοι δεν το ξέρουν αυτό;

 
STAV
16 Φεβ 2019 16:28

Χωρίς επίπεδο Β2 Ξένης Γλώσσας -
LOWER - υποψήφιοι Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης !! Πότε επιτέλους θα γίνει υποχρεωτική η κατοχή πτυχίου Ξένης Γλώσσας Β2 για να είναι κάποιος υποψήφιος για θέση στελέχους εκπαίδευσης - από διευθυντής σχολείου μέχρι Περιφερειακός Διευθυντής - όταν η κατοχή του Lower είναι υποχρεωτικό προσόν για να γίνεις φύλακας μουσείου ( και μάλιστα υποχρεωτικά Advanced στο Νέο Μουσείο Ακρόπολης ) ή οδηγός λεωφορείου ...και δεν είναι υποχρεωτικό για διευθυντής σχολείου ή Γραφείου ....Ελλάδα της Ευρωπαικής Ένωσης...

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.