Υπουργός: “Τέτοιο προγραμματισμό δεν έχει ούτε η Ελβετία”

Η Τράπεζα Θεμάτων ήταν στο επίπεδο του χιούμορ- Έχει καεί κάτι που θα μπορούσε να είχε θετικές πλευρές- Αυτό δεν ήταν Τράπεζα Θεμάτων, αλλά ένας τρόπος για τα Φροντιστήρια να μπορέσουν έχουν όλα τα πιθανά θέματα

20/03/2019

Άκουσε το άρθρο

“Τέτοιο προγραμματισμό δεν έχει ούτε η Ελβετία” σχολίασε ο υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου, απαντώντας σε ερώτηση ακροατή σε ραδιοφωνικό σταθμό “πότε θα ανακοινωθεί η εξεταστέα ύλη;”.

Ο υπουργός Κ. Γαβρόγλου απαντώντας στο συγκεκριμένο ερώτημα του ακροατή δήλωσε: "Τη διδακτέα ύλη της Γ Λυκείου για το επόμενο σχολικό έτος την έχουμε ήδη ανακοινώσει. Την εξεταστέα ύλη θα την ανακοινώσουμε στις αρχές του Απρίλη”.

Βιβλία

Σε άλλη ερώτηση ακροατή εάν θα εκδοθούν νέα βιβλία στη Γ Λυκείου ο Κ. Γαβρόγλου απάντησε:

“Εμείς στη λογική να υπάρχει η ηρεμότερη  δυνατή μετάβαση από το σημερινό  σύστημα στο νέο θα βασιστούμε κατά 80% με 85% στα υπάρχοντα βιβλία. Θα υπάρχουν κάποια συμπληρώματα στα υπάρχοντα βιβλία”.

Τράπεζα Θεμάτων

Σε ερώτηση ακροατή εάν θα ενεργοποιηθεί η Τράπεζα Θεμάτων ο υπουργός Παιδείας έδωσε την ακόλουθη απάντηση

  • Στη χώρα μας όταν κάτι κακοφορμίσει είναι πάρα πολύ δύσκολο να το φτιάξεις.
  • Πριν τέσσερα χρόνια το θέμα με την Τράπεζα Θεμάτων  ήταν στοεπίπεδο του χιούμορ,διότι όλοι γνώριζαν ποια ήταν τα θέματα.
  • Αυτό δεν ήταν Τράπεζα Θεμάτων, αλλά ένας τρόπος για ταΦροντιστήρια να μπορέσουν  έχουν όλα τα πιθανά θέματαπου θα έπεφταν  και να κάνουν τη δουλειά τους , γύρω από  αυτό.
  • Εδώ υπήρξε κάτι που το τίναξε στον αέρα η πολιτική πρωτοβουλία που το καθιέρωσε. 
  • Αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο να το ξαναβάλεις στο τραπέζι και ήρεμα να το συζητήσουμε, όλοι μαζί.
  • Δυστυχώς έχει καεί κάτι που θα μπορούσε  να είχε θετικές πλευρές. Γι αυτό δεν μπορούμε σήμερα να το ξαναθέσουμε στο τραπέζι.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ