Κ.Μητσοτάκης: Θα δώσουμε στη Βουλή μεγάλη μάχη, για να αποτρέψουμε να ψηφιστεί το νομοσχέδιο “έκτρωμα”

“Καλώ τον κ. Τσίπρα να αποσύρει το θλιβερό νομοσχέδιο Γαβρόγλου πριν κάνει και άλλη ζημιά σε μια δημόσια παιδεία που τόσο έχει τραυματίσει”

21/04/2019

Άκουσε το άρθρο

“Θα δώσουμε στη Βουλή τη Μ. Δευτέρα και την Μ. Τρίτη μια πολύ μεγάλη μάχη, για να αποτρέψουμε τον κ. Γαβρόγλου και τον κ. Τσίπρα από το να ψηφίσει ένα νομοσχέδιο έκτρωμα, το οποίο βάζει το τελευταίο λιθαράκι στη διάλυση της δημόσιας παιδείας”.

Αυτό τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στη  ΝΟΔΕ Βοιωτίας στη Λιβαδειά,και υπογράμμισε τα εξής:

  • Και θα το κάνουμε διότι πιστεύουμε πραγματικά σε μία δημόσια παιδεία η οποία θα κοιτά με θάρρος το μέλλον.
  • Η οποία θα δίνει μεγαλύτερους βαθμούς ελευθερίας στα πανεπιστήμια να διαμορφώσουν τα ίδια τα προγράμματά τους.
  • Που δεν θα εξισώνει σχολές με έναν τρόπο αφοριστικό, που δεν θα καταργεί ουσιαστικά την τεχνολογική εκπαίδευση που τόσο μεγάλη σημασία έχει σήμερα για τη χώρα μας.
  •  Θα τη δώσουμε αυτή τη μάχη στη Βουλή και καλώ για άλλη μια φορά τον κ. Τσίπρα να αποσύρει αυτό το θλιβερό νομοσχέδιο Γαβρόγλου πριν είναι πολύ αργά.
  • Πριν κάνει και άλλη ζημιά σε μια δημόσια παιδεία που τόσο έχει τραυματίσει.
  • Πείτε τους ότι την επόμενη μέρα αυτό που πρέπει να τους νοιάζει, είναι ποιος μπορεί να τους εγγυηθεί καλή Παιδεία, καλά δημόσια πανεπιστήμια συνδεδεμένα με την αγορά.
  • Δημόσια πανεπιστήμια που δεν είναι άνδρα κουκουλοφόρων και διακινητών ναρκωτικών, όπως δυστυχώς συμβαίνει σήμερα με αυτήν την κυβέρνηση.
  • Δημόσια πανεπιστήμια που θα ετοιμάσουν πραγματικά μια νέα γενιά φοιτητών για τις προκλήσεις μιας αγοράς εργασίας που αλλάζει με γρήγορους ρυθμούς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ