Πρύτανις Παν. Πατρών: “Σαφώς και τίθεται θέμα κατάργησης της Νομικής Σχολής”

15/07/2019

Άκουσε το άρθρο

“Σαφώς και τίθεται θέμα κατάργησης ιδρυμένου Τμήματος Πανεπιστημίου και εκπλήσσομαι για τη νέα δήλωση της υπουργού” δήλωσε η Πρύτανις του Πανεπιστημίου Πατρών Β. Κυριαζοπούλου, σε  ερώτηση του esos  σχετικά με τη σημερινή δήλωση της υπουργού Παιδείας Ν. Κεραμέως στον ΣΚΑΙ ότι “Η Νομική Σχολή στην Πάτρα δεν έχει καν ιδρυθεί”.

"Σας ενημερώνω ότι η Νομική Σχολή , μαζί με άλλες 3 Σχολές ιδρύθηκε στο Πανεπιστήμιο Πατρών με το Νόμο 4610/19,  αρ. φεκ 70/7.5.2019”, σημείωσε η Πρύτανις και τόνισε:

  • Σύμφωνα με το Νόμο, θα λειτουργήσει με απόφαση Συγκλήτου και η Σύγκλητος αποφάσισε να λειτουργήσει το 20-21 προκειμένου να προετοιμαστεί το πρόγραμμα σπουδών από 9μελη επιτροπή.
  • Την επιτροπή αποφάσισε η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου και δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ 428/4.7.19 με  Υπουργική απόφαση
  • Η υπουργός ανακοίνωσε την ανάκληση αυτής της υπουργικής απόφασης και περιμένουμε. Η κατάργηση της Νομικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο Πατρών , μπορεί να γίνει μόνο με νέο Νόμο της Κυβέρνησης.

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ