Ναι από τον Πρύτανη του ΑΠΘ για τη “λεκτοροποίηση” των ΕΔΙΠ με αυξημένα ακαδημαϊκά προσόντα

15/10/2019

Ενημερώθηκε: 15/10/2019, 21:43

Άκουσε το άρθρο

Την αμέριστη υποστήριξή του στο αίτημα για ένταξη μετά από κρίση των μελών ΕΔΙΠ με αυξημένα ακαδημαϊκά προσόντα σε μόνιμη θέση Λέκτορα, με κλειστές διαδικασίες και περαιτέρω εξέλιξή τους, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, εξέφρασε ο Πρύτανης του ΑΠΘ Ν. Παπαιωάννου στη συνάντηση με το νέο προεδρείο  της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.ΔΙ.Π., παρουσία του Αντιπρύτανη του ΑΠΘ  Ανδρέα Γιαννακουδάκη (σ.σ.  όπως αναφέρει ανακοίνωση της Ομοσπονδίας) .

Στη συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε άριστο κλίμα, ο κ. Πρύτανης συνεχάρη τα δύο μέλη του ΑΠΘ (Πρόεδρος  ο  Δρ. Νίκος Παραλυκίδης, και   Γεν. Γραμματέας  ο Δρ. Χαράλαμπος Μπράτσας) για την εκλογή τους στο προεδρείο του ανωτάτου συνδικαλιστικού οργάνου των Ε.ΔΙ.Π..

Τα δύο μέλη ενημέρωσαν τον κύριο Πρύτανη για τις αποφάσεις του 7ου συνεδρίου της Π.Ο.Σ.Ε.ΔΙ.Π., που έλαβε χώρα στο Βόλο 27-29/9/19, μεταξύ των οποίων ήταν και η ένταξη μετά από κρίση των μελών ΕΔΙΠ με αυξημένα ακαδημαϊκά προσόντα σε μόνιμη θέση Λέκτορα

Στη συνάντηση, τέλος, επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία με τις πρυτανικές αρχές για το σύνολο των ακαδημαϊκών θεμάτων.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ