Συνάντηση ΔΟΕ-Υφ. Παιδείας:”Θολό” το τοπίο για το νέο Σ/Ν για τα στελέχη εκπαίδευσης και τις Δομές

Διευκόλυνση αναπληρωτών εκπαιδευτικών

18/01/2020

Άκουσε το άρθρο

”Θολό” είναι  το τοπίο ως προς το χρονοδιάγραμμα ανακοίνωσης του νέου Σχεδίου Νόμου για τις Δομές και τα Στελέχη Εκπαίδευσης και ως προς  τις νέες “κρίσεις” επιλογής των Διευθυντών Σχολείων, Διευθυντών Εκπαίδευσης κλπ.

Αυτό προέκυψε από τη χθεσινή συνάντηση του ΔΣ της ΔΟΕ με την υφυπουργό Παιδείας, αρμόδια για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, Σοφία Ζαχαράκη.

Η κ. Ζαχαράκη, απέφυγε να ανοίξει τα “χαρτιά” της ως προς το χρονοδιάγραμμα , ενώ ζήτησε το ΔΣ της ΔΟΕ να τα ξαναπούν για το ίδιο θέμα τέλος του μήνα, διότι , όπως είπε  τότε θα έχει να τους πει κάτι.

Η υφ. Παιδείας  διευκρίνισε ότι το συγκεκριμένο Σχέδιο Νόμου δεν θα συμπεριλάβει τις διατάξεις για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

Διευκόλυνση αναπληρωτών

Η υφυπουργός Παιδείας, ύστερα από αίτημα της ΔΟΕ, δήλωσε πως θα εξετάσει το ενδεχόμενο διευκόλυνσης των αναπληρωτών εκπαιδευτικών που για την υποβολή αίτησης για μόνιμο διορισμό στη Γενική Εκπαίδευση, πρέπει να μετακινηθούν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ