Κονδύλι 2,5 εκ ευρώ στα ΑΕΙ για να αγοράσουν μάσκες, γάντια, αντισηπτικό υγρό κλπ

To συνολικό κόστος έχει υπολογιστεί βάσει του αριθμού των ενεργών φοιτητών σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο σπουδών (423.552 άτομα, στοιχεία 29/1/2020)

03/08/2020

Ενημερώθηκε: 03/08/2020, 13:43

Άκουσε το άρθρο

Το ποσό των των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ θα κατανεμηθεί στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα , προκειμένου να αγοράσουν  μάσκες, γάντια, αντισηπτικό υγρό, συσκευές για υγρό σαπούνι και για αντισηπτικό, χαρτί χειρός, υλικά απολύμανσης χώρων και εξοπλισμού και σε ορισμένες περιπτώσεις προστατευτικές φόρμες (π.χ. ιατρικές ειδικότητες).

To συνολικό κόστος έχει υπολογιστεί βάσει του αριθμού των ενεργών φοιτητών σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο σπουδών (423.552 άτομα, στοιχεία 29/1/2020) και έχουν ληφθεί υπόψη προσαυξήσεις σε συγκεκριμένες σχολές (όπως ιατρικές, πολυτεχνικές, φυσικών επιστημών) στις οποίες θα διεξαχθούν εκτός από τις εξετάσεις και εργαστηριακά μαθήματα.
 
 Η κατανομή των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ στα ΑΕΙ, που έγινε  βάσει του αριθμού ενεργών φοιτητών και με σχετικές προσαυξήσεις σε σχολές με εργαστήρια, έχει ως εξής ως εξής:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ