Ν. Κεραμέως: Μόνιμοι διορισμοί ενάντια στις «Κασσάνδρες» που μιλούσαν για «πάγωμα» διαδικασιών

"Μετά από περισσότερα από δέκα χρόνια, η Γενική Εκπαίδευση αποκτά εκ νέου, παρά τις αντιξοότητες, μόνιμο εκπαιδευτικό προσωπικό"

06/08/2020

Άκουσε το άρθρο

Για «κασσάνδρες» που μιλούν για «πάγωμα» διαδικασιών διορισμού μονίμων εκπαιδευτικών κάνει λόγο υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως, αναφερόμενη στους διορισμούς που ανακοινώθηκαν χθες και μετά τη δήλωση του τομεάρεχη παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Φίλη  ότι  “Η ΝΔ έχει “παγώσει” τους 10.500 διορισμούς  εκπαιδευτικών”

«Κάνοντας για άλλη μία φορά τη δέσμευσή μας πράξη και ενάντια στις «Κασσάνδρες» που μιλούσαν για «πάγωμα» διαδικασιών, προχωρούμε τη διαδικασία μόνιμων διορισμών και στη Γενική Εκπαίδευση, ενισχύοντας το δημόσιο σχολείο με ανθρώπινο δυναμικό, στηρίζοντας τη μαθησιακή διαδικασία, παρέχοντας στους εκπαιδευτικούς μας σταθερότητα, προοπτική και δυνατότητες επαγγελματικής ανέλιξης” δήλωσε η  υπουργός Παιδείας και σημείωσε: "Μετά από περισσότερα από δέκα χρόνια, η Γενική Εκπαίδευση αποκτά εκ νέου, παρά τις αντιξοότητες, μόνιμο εκπαιδευτικό προσωπικό".

Από το ΑΣΕΠ ανακοινώθηκαν σήμερα οι προσωρινοί αξιολογικοί πίνακες κατάταξης των εκπαιδευτικών και στη Δευτεροβάθμια Γενική Εκπαίδευση, μετά τη δημοσίευση των αντίστοιχων πινάκων της Πρωτοβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης, από τους οποίους θα προκύψουν μόνιμοι διορισμοί 10.500 εκπαιδευτικών και προσλήψεις αναπληρωτών.

Σε συνέχεια των 4.500 μόνιμων διορισμών στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, που ολοκληρώθηκαν χθες με την έκδοση των τελευταίων οριστικών πινάκων, προχωρά και η διαδικασία μόνιμων διορισμών στη Γενική Εκπαίδευση.

Εδώ η ανακοίνωση του ΑΣΕΠ:

https://www.asep.gr/webcenter/portal/asep/%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B…  

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ