ΣΥΡΙΖΑ: Ήττα Κεραμέως για τις τηλε-εκλογές των εκπαιδευτικών

“Η Ν. Κεραμέως επιμένει χωρίς διάλογο και δίχως καμία λογική συναίνεσης προσπαθεί να δραπετεύσει από τα προβλήματα που δημιουργεί στο χώρο της εκπαίδευσης

26/10/2020

Άκουσε το άρθρο

Για “Ήττα Κεραμέως” στις για την ανάδειξη αιρετών για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια των εκπαιδευτικών κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την τροπολογία που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή, και υπογραμμίζει τα εξής:

Α. Η υπουργός Παιδείας, μετά την άρνηση των εκπαιδευτικών να συμμετάσχουν στις «τηλε-εκλογές Κεραμέως» για την ανάδειξη των υπηρεσιακών τους συμβουλίων, με τροπολογία της τελευταίας στιγμής εξουσιοδοτεί… τον εαυτό της ώστε να χειραγωγήσει περαιτέρω την εκλογική διαδικασία.

Β. Σύσσωμο το εκπαιδευτικό προσωπικό της χώρας απέρριψε την αυταρχική πολιτική της ΝΔ απέναντι στα σωματεία και τις ομοσπονδίες των εκπαιδευτικών, την κατάργηση των συλλογικών διαδικασιών, την απαξίωση του θεσμού των αιρετών και των υπηρεσιακών συμβουλίων.

Γ. Ωστόσο, η κυρία Κεραμέως επιμένει. Χωρίς διάλογο και δίχως καμία λογική συναίνεσης προσπαθεί να δραπετεύσει από τα προβλήματα που δημιουργεί στο χώρο της εκπαίδευσης. Είναι πλέον σαφές πως η υπουργός Παιδείας έχει ένα πρόβλημα για κάθε λύση. Καλούμε την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ) να παρέμβει άμεσα, απαντώντας στις καταγγελίες που έχει λάβει.

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ