Placeholder

Τηλεκπαίδευση

ΝΔ: Fake News Α. Τσίπρα-Οι 5 μαθητές της φωτογραφίας που δημοσιοποίησε ουδέποτε μπήκαν στην τηλεκπαίδευση

"Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, τα στελέχη του και το σύστημα που τον στηρίζει κάνουν σημαία τους τα fake news"
Δημοσίευση: 21/11/2020
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Fake News χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία τη είδηση με τη φωτογραφία που δημοσιοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρας , σύμφωνα με τη οποία 5 μαθητές χωριού του Νομού Ηλείας έκαναν τηλεκπαίδευση στο καφενείο , κι εξηγεί το "γιατί είναι Fake News"  :

1. Οι μαθητές της συγκεκριμένης φωτογραφίας ουδέποτε μπήκαν στην τηλεκπαίδευση. Βάσει της επίσημης ενημέρωσης της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας με ημερομηνία 20-11-20, «οι μαθητές της τοπικής κοινότητας Πεύκης, ενώ φέρονται στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης να παρακολουθούν σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση, στην πραγματικότητα απουσίαζαν από το σχολικό μάθημα της δασκάλας της σχολικής μονάδας και τις δύο ημέρες (18 και 19 Νοεμβρίου)». Σημειωτέον ότι η πρώτη ημέρα τηλεκπαίδευσης ήταν η 18η Νοεμβρίου.
 
2. Οι ίδιοι οι γονείς αρνήθηκαν να παραλάβουν τεχνολογικό εξοπλισμό (τάμπλετ) που είχε στη διάθεσή του το σχολείο, παρά τις επίμονες προσπάθειες της προϊσταμένης της σχολικής μονάδας.
 
3. Ο κοινοτάρχης και ιδιοκτήτης του καφενείου δεν ενημέρωσε ποτέ τον Δήμαρχο Πύργου κ. Αντωνακόπουλο για ελλείψεις, οι οποίες μπορούσαν να καλυφθούν άμεσα. Αντί αυτού μοίρασε τη στημένη φωτογραφία στα ΜΜΕ από τα οποία ενημερώθηκε τελικά ο Δήμαρχος χθες και διέθεσε σήμερα τα απαραίτητα λάπτοπ.
 
4. Δεν ενημερώθηκε ποτέ για ελλείψεις η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πύργου που απέστειλε και σχετικό αίτημα, στο οποίο ουδέποτε έλαβε απάντηση.
 
5. Επί διακυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ με Περιφερειάρχη τον κ. Κατσιφάρα που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ, οι νομοί της Δυτικής Ελλάδας ήταν οι μόνοι νομοί της χώρας που δεν έλαβαν μερίδιο από τον τεχνολογικό εξοπλισμό συνολικής αξίας 47.190.857 ευρώ για τα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια, καθώς δεν υπέβαλαν έγκαιρα τη σχετική μελέτη με δική τους αποκλειστική ευθύνη.
 
6. Ο Δήμαρχος Πύργου κ. Αντωνακόπουλος έχει διαβεβαιώσει επίσημα με ανακοίνωσή του, ότι υπάρχει κανονικά σύνδεση internet μέσω ΟΤΕ στη συγκεκριμένη κοινότητα.

7. Το υπουργείο Παιδείας, εκτός του τεχνολογικού εξοπλισμού που έχει εξασφαλίσει για σχολεία όλης της χώρας, έχει επιπλέον δώσει, μέσω των παρόχων, τη δυνατότητα σύνδεσης με τις ψηφιακές τάξεις μέσω σταθερού και κινητού τηλεφώνου, χωρίς χρέωση.

Η Νέα Δημοκρατία , στο ανακοινωθέν της υπογραμμίζει:

Α. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, τα στελέχη του και το σύστημα που τον στηρίζει κάνουν σημαία τους τα fake news. Εξάλλου συμπληρώνουν ήδη μια δεκαετία που πορεύονται έτσι. Ούτε φυσικά περιμέναμε να ντραπεί να εργαλειοποιήσει παιδιά, όταν εργαλειοποιεί σταθερά ακόμα και νεκρούς, σήμερα μέσω των τραγικών συνεπειών της πανδημίας και κάποτε μέσω του καθημερινού δελτίου αυτοκτονιών που εξέδιδε.
 
Β.
Εχθές λοιπόν έκαναν σημαία μια φωτογραφία 5 παιδιών σε ένα τραπέζι, με ανοιχτά βιβλία και κινητά μπροστά τους, ακουμπισμένα σε ισάριθμες κολοκύθες. Η φωτογραφία τραβήχτηκε σε καφενείο της κοινότητας Πεύκης του νομού Ηλείας. Μοιράστηκε αρχικά σε τοπικά ΜΜΕ από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη του καφενείου και κοινοτάρχη και στη συνέχεια στο σύστημα της Κουμουνδούρου. Η «είδηση» που «χτίστηκε» πάνω στην φωτογραφία και έπαιξε τελικά παντού ήταν ότι «παιδιά εν έτει 2020 κάνουν τηλεκπαίδευση στο καφενείο, μέσα στο κρύο» και «αυτή είναι η κατάντια της Κυβέρνησης», όπως δήλωσε και ο κ. Τσίπρας.

Σχόλια (56)

 
Αυτονοητο
21 Νοε 2020 08:59

Τι πιο λογικό για ένα μόρφωμα σαν τον ΣΥΡΙΖΑ να στηρίζει την υπαρξη του σε fake news και στο να ευχεται την καταστροφή της χώρας, οχι μονο της Παιδείας;

 
Κλεαρχος
21 Νοε 2020 09:42

Ε βέβαια . Τι θα περίμενε κανείς , από τους ζαίους. Έτσι όπως γινοτανε από το δέκα επτά μέχρι το 1989 περίπου. Μόνο Fake news.

 
Παναγιώτης Β
21 Νοε 2020 09:43

Από αυτή την πανδημία, αν, πρώτα ο Θεός, βγω όρθιος, θα έχω να θυμάμαι πως κάποιοι εκπαιδευτικοί, μαθητές, γονείς και στελέχη εκπαίδευσης πάλεψαν με θηρία και κάποιοι ουτιδανοί (μειονότητα, ευτυχώς) πριόνιζαν την εκπαιδευτική διαδικασία.

Το καλό όμως πάντα νικά στο τέλος.

 
Σοφιστική της υπουργού
21 Νοε 2020 09:53

Φυσικά δεν μπόρεσαν να μπουν, όπως και χιλιάδες άλλα παιδιά στην Ελλάδα. Το μεγάλο ψέμα κ. Υπουργέ δεν είναι τι έγινε με πέντε παιδιά, αλλά ότι η τηλεκπαίδευση λειουργεί άριστα στα χιλιάδες παιδιά. Όλα εκείνα θα έχουν να θυμούνται την Υπουργό που έλεγε ότι κάνουν μάθημα χωρίς κανένα πρόβλημα, ενώ τίποτε δεν λειτουργούσε. Φυσικά θα θυμούνται και τις μάσκες αερόστατα, όπως μια άλλη γενιά θυμάται τις ποδιές του Κοντογαινννόπουλου και μια άλλη τις φωτοτυπίες της Διαμαντοπούλου.

 
και λίγη ντροπή
21 Νοε 2020 09:59

Καλά είναι δυνατόν να ανεβάζετε αυτό τη στιγμή που ο ίδιος ο κοινοτάρχης φαίνεται να λέει ότι ανήκει στη ΝΔ. και ότι δεν είναι fake news;

 
Poyet
21 Νοε 2020 10:05

Εμείς τώρα πρέπει να πιστέψουμε αυτά που λέει η νδ, ε; Και για να έχουμε πλήρη εικόνα για το γεγονός, πρέπει να ακούσουμε και την άλλη άποψη. Τι; Όχι; Δεν μας συμφέρει η άλλη άποψη ίσως; Από έναν νομό που η Νδ είχε πάντα πολύ υψηλά ποσοστά.
Όπως ότι ήταν πανευρωπαϊκό το πρόβλημα την πρώτη ημέρα τηλεκπαίδευσης και όχι του ΠΣΔ, ένα πράμα.

 
.........
21 Νοε 2020 10:07

Η ντροπή της κυβέρνησης είναι ότι έχει αφήσει τα ειδικά σχολεία χωρίς τεστ..

 
@Παναγιώτης Β
21 Νοε 2020 10:28

Αυτό ακριβώς αγαπητέ!

 
@@Παναγιωτης Β
21 Νοε 2020 11:00

Η μεγαλη πλακα ειναι να ακουσουμε πως η ... κυβερνηση παλεψε σαν θηριο για την εκπαιδευση και η αντιπολιτευση την πριονισε. Μιλαμε για τρομαχτικη παλη. Ακομα θυμαμαι για παραδειγμα πως ΕΠΕΒΑΛΕ στους πε86 να επιμορφωσουν τους παντες (για την ψυχη της μανας τους καθως για εξτρα δουλειες πρεπει να πληρωνονται μονο αλλοι) και μετα μιλαγε για επιμορφωση εκπαιδευτικων στην εξαε! Και στο τελος αποκαθιστωντας τις αδικιες αυξησε το ωραριο των ... αγγλικων και μειωσε το ωραριο στο δευτερο λοκνταουν. Των αγγλικων παλι. Εντελως συμπτωματικα.

 
ἕν οἶδα, ὅτι οὐδὲν οἶδα
21 Νοε 2020 11:07

18 μήνες αριστείας και συνεχίζουμε...

η αριστεία
της αριστείας
την αριστεία
ω αριστεία

 
ΑΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ..
21 Νοε 2020 11:24

Έστω και ένας μαθητής να αποκλείεται από την εκπαιδευτική διαδικασία. είναι μέγα θέμα.. Εδώ είναι το 25% πανελληνίως και μιλάνε για ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ... οι ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ -(σύμβουλοι) θα βγάλουν κάποια ανακοίνωση για την υπάρχουσα αντιπαιδαγωγική κατάσταση..;

 
ΣΥΝΤΑΞΙΟΎΧΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΌΣ
21 Νοε 2020 11:25

ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ "ΝΤΡΟΠΉ' !!!! ΑΞΙΟΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΑΚΗ!!

 
ΧΡΗΣΤΟΣ Α.
21 Νοε 2020 11:43

Φταίει τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν πρόβλεψε την πανδημία το 2015 να δώσει τάμπλετ και ίντερνετ τα παιδιά να τα έχει η ΝΔ σήμερα που κυβερνά το 2019 και το 2020...
Αρνηθηκαν οι γονείς να πάρουν ταμπλετ που έδινε το σχολείο...να το κάνουν τι ακριβώς χωρίς ίντερνετ???

Φταίνε όλοι εκτός της κυβέρνησης το ψέμα πάει σύννεφο...σε όλα τα παραπανω

 
Εκπαιδευτικός
21 Νοε 2020 12:07

Δεν συνδέονται πολλά παιδιά γιατί δεν μπορούν ούτε από κινητό με παλιά specs. Ο κος διευθυντής εκπαίδευσης γνώριζε τις αδυναμίες. Γιατί δεν ενήργησε από το καλοκαίρι που τοποθετήθηκε;
Ενώ υπάρχουν και άλλες πλατφόρμες που υποστηρίζουν παλαιότερες συσκευές.
Να δοθεί η σύμβαση με τη Cisco στη δημοσιότητα.
Ντροπή να συζητάμε για μάθημα εξ ακοής.
Ντροπή που ξεκίνησε η τηλεδιάσκεψη χωρίς να εξασφαλίσουν ισοτιμία σύμφωνα με το σύνταγμα.
Τελικώς συσκευές μοιράστηκαν στα παιδιά με συμβολή του δήμου. Αφού έγινε ντόρος. Κράτος που λειτουργεί με το κουτσομπολιό.
Ντροπή να ρίχνουν την ευθύνη στα ανήλικα.
Χθες ήταν παγκόσμια μέρα δικαιωμάτων του παιδιού.

 
ΚΑΠΑ ΑΛΦΑ
21 Νοε 2020 12:20

ΦΤΑΝΕΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΣΑΙΝΙΑ.... ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΧΕΤΕ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΣΑΣ ...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ...ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗΝ ..ΥΓ 1 @ ΧΡΗΣΤΟ Α... ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΧΡΗΣΤΟ Ω ... Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ... ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ... ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ...-ΒΙΒΛΙΟ Γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ Γ ΤΕΥΧΟΣ- ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΑΘΕ- ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΣΑΣ ΥΓ2 Ο ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΔΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΥΡΓΟΥ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ....

 
Κολοκύθια τηλεκπαίδευση
21 Νοε 2020 12:29

Ως fake υπουργός θα μείνει στην ιστορία.

 
Dfg
21 Νοε 2020 12:37

Σιγά μη ντραπούν, ...μια ζωή ψέμμα.

 
ΚΑΠΑΣ ΑΛΦΑΣ
21 Νοε 2020 12:40

@ ΧΡΗΣΤΟΣ Α....ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΧΡΗΣΤΟ Α, ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ ....ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ....ΚΑΙ Η ΑΤΑΚΑ . ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ .......ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ ΤΟ ΤΑΜΠΛΕΤ....... ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΕΙ ΟΛΟΥΣ........ΕΛΕΟΣ ΦΙΛΕ

 
Fake τηλεκπαίδευση
21 Νοε 2020 12:45

Το ότι δεν μπήκανε δεν σημαίνει πως δεν προσπάθησαν να μπουν. Μισή αλήθεια σημαίνει ψέμα. Τα παιδιά μπορεί να προσπαθούσαν να μπουν και να μην τα κατάφερναν, αυτό δεν το γνωρίζουμε. Τα τάμπλετ μπορεί να τα αρνήθηκαν οι γονείς γιατί πολύ απλά δεν έχουν ιντερνετ στο σπίτι, οπότε τι να τα κάνουν (αν δεν είναι ψέμα ότι τους προσφέρθηκαν τάμπλετ). Στην Πεύκη της Αττικής δίδυμα σε διαφορετικά τμήματα μπαίνουν εναλλάξ (μια μέρα το ένα, μια μέρα το άλλο) επειδή έχουν έναν υπολογιστή. Φυσικά έχουν καταγραφεί οι ανάγκες, αλλά τάμπλετ δεν εστάλησαν. ΄Ηξεραν ότι θα έκλειναν τα σχολεία από το πρώτο κύμα της πανδημίας. Τα τάμπλετ έπρεπε να ήταν στα σχολεία από το Σεπτέμβρη. Όλα τα άλλα είναι φτηνές δικαιολογίες που δεν αρμόζουν σε Υπουργό.

 
Ας μην ξεχναμε
21 Νοε 2020 12:50

Ένας νοήμων μόνο ΑΗΔΙΑ μπορει να αισθανθεί για ΝΔ και Σύριζα που νομίζουν οτι μπορουν να μας κοροϊδεύουν χρησιμοποιωντας ακομη και μαθητές στους καυγαδες τους. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

 
Η ζημιά δυστυχώς επί ΣΥΡΙΖΑ
21 Νοε 2020 13:10

ήταν μεγάλη και πολυεπίπεδη. Γυρίσαμε πολλά χρόνια πίσω...Ευτυχώς ο κόσμος καθημερινά το αντιλαμβάνεται όλο και περισσότερο!

 
Ανήσυχος εκπαιδευτικός
21 Νοε 2020 13:13

Ωραία λοιπόν! Βρήκαμε την απάντηση για τον πανελλήνιο διασυρμό του υπουργείου. Πάλι κάποιοι άλλοι φταίνε! Κι ας βοά το σύμπαν για την απίστευτη ταλαιπωρία χιλιάδων μαθητών και εκπαιδευτικών με την κακοστημένη τηλεκπαίδευση που μας γεμίζει καθημερινά με το άγχος αν θα λειτουργήσει, αν θα μπορέσουν όλα τα παιδιά να συνδεθούν, τι συνέβη με όσα δε συνδέθηκαν, τηλέφωνα ασταμάτητα ολημερίς για να βγάλουμε άκρη. Ένας καθημερινός εφιάλτης στο γραφείο! Και κάθονται τώρα να λένε ότι φταίει ο ένας ή ο άλλος, αλλά όχι οι ίδιοι! Δυστυχώς το υπουργείο έχει ξεπέσει πολύ χαμηλά και λειτουργεί αποκλειστικά με επικοινωνιακά ρητορικά πυροτεχνήματα, ενώ στην πράξη έχει αφήσει τη δημόσια εκπαίδευση στο έλεος της τύχης και φυσικά στο φιλότιμο του καθενός μας.
Λυπάμαι, αγαπητοί φίλοι ή συνάδελφοι που ανακουφισμένοι από τις εν λόγω ανακοινώσεις ανεβάζετε σχόλια υποστηρικτικά της υπουργού, αλλά είναι απογοητευτικό που για μια ακόμη φορά τα ουσιαστικά fake news εκπορεύονται από το υπουργείο...

 
Καλά....
21 Νοε 2020 13:14

@Poyet, εσύ ενημερωσου από την Αυγή το "μακελειό" και την εφημερίδα των συντακτών .....Εξάλλου η πραγματικότητα δεν αποτελεί είδηση παρά εικασία....

 
@Σοφιστική της υπουργού
21 Νοε 2020 13:33

Μαλλιν μπερδςυτηκες, εδω δεν ειναθ το site της Κουμουνδουρου...

 
Γιαννα
21 Νοε 2020 13:36

Άνθρωποι που μισουν την αριστεία είναι λογικό να μάχονται μονο με fake news...

Περαστικά σας κυριοι...

Μείνατε για παντα στο κοινωνικό και εκπαιδευτικό περιθωριο!

 
Όχι άλλο κάρβουνο
21 Νοε 2020 14:01

Το Υπουργείο ανακοινώνει κάθε μέρα πόσες χιλιάδες τάξεις συνδέθηκαν, αλλά δεν μας είπε ποτέ για πόση ώρα και με τι ποιότητα. Γιατί υπάρχουν μέρες που μπορούμε να συνδεθούμε μόνο για λίγα λεπτά και αυτό χωρίς ήχο. Όσο και να καμαρώνεστε κάποιοι εδώ μέσα ότι όλα είναι καλά καμωμένα, τους γονείς δεν μπορείτε να τους κοροϊδέψετε. Έχουμε υποφέρει τα πάνδεινα για να συνδέονται όσο συνδέονται τα παιδιά μας. Ντροπή!

 
ΧΡ. ΠΑΠΑΣΤΑΘΗΣ(Φυσικός)
21 Νοε 2020 14:48

Φθάνει ποια η ψευτιά απ' τους νεοδημοκράτες. Κάθε μέρα πάνε από γκάφα σε γκάφα με αποκορύφωμα τις δηλώσεις της Υπουργού Παιδείας, για τον αριθμό των μαθητών, που μπήκαν στις ηλεκτρονικές αίθουσες. Μας είπε η κ. Κεραμέως για 1500000 (1,5 εκατομμύριο) μαθητές!!!!!!!!! Άμα έχουμε τόσους μαθητές, λύσαμε το δημογραφικό πρόβλημα!!!!!!!!
Όσον αφορά τη συμμετοχή των συγκεκριμένων μαθητών στις 18 και 19 Νοεμβρίου στο μάθημα, ελέγχεται αν υπήρχε σύνδεση, αφού με την έναρξη των μαθημάτων στα Δημοτικά έπεσε ο server στην Ολλανδία!!!!!!! Αν σκεφθούμε ότι και με την έναρξη των μαθημάτων στα Γυμνάσια-Λύκεια έπεσε ο server στο Λονδίνο, το μόνο που μας μένει τώρα να πέσει είναι η Κεραμέως, για να ηρεμήσουν εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς.

 
@σοφιστίες και κάρβουνα
21 Νοε 2020 14:53

Χωρίς να διασταυρώσουν αυτό που εστάλη εκτός αν στήθηκε επίτηδες αρχίζουν τη γνωστή τακτική, λασπολογίας και μηδενισμού. Πόσο θαυμάζω περισσότερο την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας όχι για το πόσα κατάφερε να φέρει εις πέρας αλλά γιατί κατορθώνει και αντέχει τόσα fakes news που διασπείρονται. Αποτι βλέπω τώρα τα γυρίζουν οι σχετικοί σχολιαστές και μιλούν αόριστα για προβλήματα στη σύνδεση και ελλείψεις. Καταλαβάινετε...........

 
Δον Κιχώτης
21 Νοε 2020 15:03

Της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ
και μυρσίνη συ δοξαστική
μη παρακαλώ σας μη
λησμονάτε τη χώρα μου!...

 
Γονιός
21 Νοε 2020 15:30

Η αλήθεια είναι ότι πιο πολύ με τρομάζει η «απάντηση» από το ίδιο το γεγονός ...Δηλαδή ο Διευθυντής δεν αναζητά τους λόγους απουσίας των μαθητών από την πλατφόρμα ;

Σελίδες

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ