Υφ. Παιδείας:Οι κατατακτήριες μόνο δια ζώσης και αφού ολοκληρωθεί η βαθμολόγηση των γραπτών εξετάσεων των φοιτητών

13/01/2021

Ενημερώθηκε: 20/01/2021, 19:23

Άκουσε το άρθρο

Οι κατατακτήριες , δεν μπορούν να γίνουν εξ αποστάσεως παρά μόνο δια ζώσης το ξεκαθάρισε ο υφυπουργός Παιδείας  Άγγελος Συρίγος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του esos στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου.

Οι δια ζώσης μπορούν να πραγματοποιηθούν  αφού ολοκληρωθεί  η βαθμολόγηση των γραπτών  των εξετάσεων χειμερινού εξαμήνου των φοιτητών, και αφού εξεταστούν πάλι τα επιδημιολογικά δεδομένα,διευκρίνισε ο υφ. Παιδείας.

esos: Οι κατατακτήριες εξετάσεις θα δοθούν  και πότε;

Υφ. Παιδείας: Οι κατατακτήριες έχουν ένα χαρακτηριστικό. Δεν μπορούν να γίνουν χωρίς φυσική παρουσία  των προσώπων που έχουν κάνει αίτηση για να δώσουν εξετάσεις . Στις κατατακτήριες έρχονται άτομα άγνωστα  προς το Πανεπιστήμιο . Το πιο δύσκολο με τις κατατακτήριες  είναι  η διαπίστωση της ταυτοπροσωπείας  του προσώπου που έρχεται να δώσει εξετάσεις . Επομένως κατατακτήριες μπορούν να γίνουν μόνο δια ζώσης . Υπό τις παρούσες συνθήκες  δεν μπορούμε να έχουμε δια ζώσης  εξετάσεις . Το παρακολουθούμε το θέμα  διαρκώς. Όταν τελειώσει  η εξεταστική περίοδος   του χειμερινού εξαμήνου και ολοκληρωθεί και η βαθμολόγηση των γραπτών  θα δούμε και πάλι τα επιδημιολογικά δεδομένα .

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ