Ν. Κεραμέως καλεί σε συνάντηση τα ΔΣ της ΟΛΜΕ και ΔΟΕ με κυρίαρχο θέμα την αξιολόγηση

Συνδικαλιστές κάνουν λόγο για “προσπάθεια της υπουργού Παιδείας να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει καθώς τα μηνύματα που έχουν φθάσει από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης στο υπουργείο Παιδείας είναι ότι η αξιολόγηση δεν φαίνεται να προχωρά”.

27/02/2021

Ενημερώθηκε: 27/02/2021, 23:30

Άκουσε το άρθρο

Με κυρίαρχο θέμα στην "ατζέντα"  την αξιολόγηση των σχολικών μονάδων που από τι φαίνεται υπάρχει αδιέξοδο,  μετά την συμμετοχή στην αποχή- απεργία της συντριπτικής πλειονότητας  των καθηγητών , η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως απέστειλε σήμερα στα  ΔΣ της ΟΛΜΕ και ΔΟΕ  πρόσκληση για  διαδοχικές συναντήσεις  , τη Δευτέρα, στη 1 το μεσημέρι (ΟΛΜΕ) και την Τρίτη στις 12 το μεσημέρι (ΔΟΕ).

Συνδικαλιστές κάνουν λόγο για “προσπάθεια της υπουργού Παιδείας να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει καθώς τα μηνύματα που έχουν φθάσει από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης  στο υπουργείο Παιδείας είναι ότι  η αξιολόγηση δεν φαίνεται να προχωρά”.

Η ΟΛΜΕ στη συνάντηση θα θέσει εκ νέου το αίτημα για αναστολή εφαρμογής της Τράπεζας Θεμάτων φέτος για τους μαθητές της Α Λυκείου και την ακύρωση των εκλογών των Υπηρεσιακών Συμβουλίων.  

Ακολουθεί το κείμενο της πρόσκληση της υπουργού Παιδείας προς ΟΛΜΕ και ΔΟΕ

Σας προσκαλούμε σε συνάντηση με την Υπουργό, την Υφυπουργό και τη Γενική Γραμματέα για θέματα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που περιλαμβάνουν τη λειτουργία των σχολείων εν μέσω πανδημίας, την αξιολόγηση σχολικής μονάδας και εκπαιδευτικού έργου, τα εργαστήρια δεξιοτήτων, την ενισχυτική διδασκαλία για τα ειδικά μαθήματα, την πρόσληψη επιπλέον ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών και άλλα θέματα επικαιρότητας, τη Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021 και ώρα 1 μ.μ. στο Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων.

Προσβλέπουμε σε μία γόνιμη συζήτηση μαζί σας.»

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ