Ν. Κεραμέως: Από 21 Απριλίου όλοι οι εκπαιδευτικοί γενικής εκπαίδευσης ,όλων των ηλικιών, στο πρόγραμμα εμβολιασμού

Το 1ο βήμα έγινε με την ένταξη κατά προτεραιότητα των εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης στο πρόγραμμα εμβολιασμών

13/04/2021

Ενημερώθηκε: 13/04/2021, 09:36

Άκουσε το άρθρο

Α. Το 1ο βήμα έγινε με την ένταξη κατά προτεραιότητα των εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης στο πρόγραμμα εμβολιασμών.

Β. Το 2ο βήμα επικεντρώθηκε στην ένταξη κατά προτεραιότητα των εκπαιδευτικών γενικής εκπαίδευσης στο σύστημα αξιοποίησης αδιάθετων εμβολίων.

Γ. Και τώρα το 3ο και καθοριστικό βήμα: η ένταξη όλων των εκπαιδευτικών γενικής εκπαίδευσης από 21 Απριλίου στην τρέχουσα εμβολιαστική περίοδο.

Τα παραπάνω ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ενώ διευκρίνισε ότι το πρόγραμμα αφορά τους εκπαιδευτικούς όλων των ηλικιών.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ