Κατατακτήριες εξετάσεις

08/04/2021

Άκουσε το άρθρο

Είμαι υποψήφια για τις κατατακτήριες εξετάσεις Δεκεμβρίου 2020 οι οποίες έχουν αναβληθεί επ' αόριστον. Μέχρι και σήμερα δεν έχει υπάρξει μια σαφή και ικανοποιητική απάντηση για χρονικό προγραμματισμό των εξετάσεων.

Επειδή:

Οι κατατακτήριες εξετάσεις αποτελούν διαγωνισμό – εισαγωγικές εξετάσεις, για τις οποίες έχουμε δαπανήσει πολύτιμο χρόνο, χρήματα και έχουμε θυσιάσει μέρος της προσωπικής, οικογενειακής και επαγγελματικής μας ζωής.

Αυτή τη στιγμή, έχουμε ήδη χάσει ένα εξάμηνο και αν οι εξετάσεις δεν πραγματοποιηθούν ΠΡΙΝ την εξεταστική του Ιουνίου, κοντεύουμε να χάσουμε και δεύτερο.

Έχει ανακοινωθεί το άνοιγμα του τουρισμού 14 Μάϊου 2021.

Οι πανελλήνιες προγραμματίζονται για 15 Ιουνίου 2021 σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Η διεξαγωγή των κατατακτηρίων εξετάσεων είναι εφικτή τηρώντας ταυτόχρονα όλα τα μέτρα προστασίας καθώς και την χρήση self test.

Παρακαλώ θερμά να δοθεί μια σαφή απάντηση για τον προγραμματισμό των κατατακτήριων εξετάσεων.

Με εκτίμηση

Υποψηφία κατατακτήριων εξετάσεων 2020

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ